moderat_fokus_pan

Så gick det för bygdens lag

Här är helgens fotbollsresultat för bygdens lag! Se hur det gick för ditt lag

centrum_artikel_host

Division 4
Rosersbergs IK föll stort trots en kanonstart mot Sunnersta. Joakim Brolund och Anton Lagerkvist Kalla satte två mål inom första kvarten. Sen var det slut på det roliga. Sunnersta var ikapp inom sju minuter och förbi till hela 5-2 innan paus. I andra fortsatte man trumma på med ytterligare sex mål, 11-2 slutade matchen. En total mardröm för RIK som förra säsongen var ett topplag i serien. Nu står man på sex på fem matcher.

MIK ångade på i serien och vann mot BKV2. Läs om matchen här!

Division 5S
FC Arlanda2 föll mot EIS med 5-0 efter 3-0 i paus för EIS. EIS gjorde sedan två mål i slutet av matchen.

Division 5N
Märsta Syrianska nollades på hemmaplan, gästande Månkarbo vann med klara 4-0. P slutet fick MSFC även Shahruz Azimjanov utvisad. Närmast väntar bortamatch mot Hinden på lördag.

Division 6S
MIK2 föll mot Kåre med 4-0. RIK2 föll i likhet med A-laget stort mot Sunnersta2, 9-2 vann

Division 3NS
FC Arlanda besegrade Rådmansö. Läs om matchen här!

Division 7S
Wigör fick en poäng mot Uppsala Performance BK. Man kom tillbaka från underläge 2-0 efter mål av Sebastian Hyvärinen och Oskar Brask som satte straff i 85:e minuten.

Division 5S Dam
RIK/SIF vann med 4-2 mot Roslagsbro. Emma Johansson svarade för ett hattrick. Josephine Naylor gjorde ett av RIK/SIF:s mål. RIK/SIF toppar tabellen efter två matcher.

Wigör föll med klara 5-0 mot Riala i Norrtälje.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll De flesta serier är nu färdigspelade. Märsta IK krigar på i trean för att undvika kval. Rosersbergs IK spelar sista matchen för säsongen på söndag

ica_helsida
herrallsvenskan

Skånela vann dramatisk match

Handboll Det var en spännande och dramatisk match mellan Skånela IF och IFK Ystad som ägde rum i Vikingahallen inför 200 ivriga åskådare. Matchen slutade med en knapp seger för hemmalaget Skånela, som vann med 27-26.

division 3

Viktig seger för MIK i streckmatchen

Fotboll Märsta IK stod starka i mötet mot IK Frej och säkrade segern med 1-0 efter en dramatisk match. Det avgörande målet kom i den 93:e minuten när Nasir Abdi Osman tog saken i egna händer och prickade in bollen i nätet.

nrh_sigtuna
centrum_host_helsida
mp_ute_helsida
defacto_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

moderat_fokus_helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

connys_helsida

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

hockeyskola_helsida
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

pantamera_avc_helsida

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

adhd_kommun
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ica_outsider
moderat_bli_medlem
centrum_outsider_host
mp_ute_outsider
kommun_adhd_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
hockeyskola_outsider
connys
pantamera_out
kommun_skoterska_outsider
swedol_outsider