eu_valet_panorama

Så gick det för bygdens lag

Här är helgens fotbollsresultat för bygdens lag! Se hur det gick för ditt lag

centrum_artikel_host

Division 4
Rosersbergs IK föll stort trots en kanonstart mot Sunnersta. Joakim Brolund och Anton Lagerkvist Kalla satte två mål inom första kvarten. Sen var det slut på det roliga. Sunnersta var ikapp inom sju minuter och förbi till hela 5-2 innan paus. I andra fortsatte man trumma på med ytterligare sex mål, 11-2 slutade matchen. En total mardröm för RIK som förra säsongen var ett topplag i serien. Nu står man på sex på fem matcher.

MIK ångade på i serien och vann mot BKV2. Läs om matchen här!

Division 5S
FC Arlanda2 föll mot EIS med 5-0 efter 3-0 i paus för EIS. EIS gjorde sedan två mål i slutet av matchen.

Division 5N
Märsta Syrianska nollades på hemmaplan, gästande Månkarbo vann med klara 4-0. P slutet fick MSFC även Shahruz Azimjanov utvisad. Närmast väntar bortamatch mot Hinden på lördag.

Division 6S
MIK2 föll mot Kåre med 4-0. RIK2 föll i likhet med A-laget stort mot Sunnersta2, 9-2 vann

Division 3NS
FC Arlanda besegrade Rådmansö. Läs om matchen här!

Division 7S
Wigör fick en poäng mot Uppsala Performance BK. Man kom tillbaka från underläge 2-0 efter mål av Sebastian Hyvärinen och Oskar Brask som satte straff i 85:e minuten.

Division 5S Dam
RIK/SIF vann med 4-2 mot Roslagsbro. Emma Johansson svarade för ett hattrick. Josephine Naylor gjorde ett av RIK/SIF:s mål. RIK/SIF toppar tabellen efter två matcher.

Wigör föll med klara 5-0 mot Riala i Norrtälje.

mp_helsida_eu
seniormassa_pan
centrum_host_helsida
division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

eldsjal2024_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

pantamera_avc_helsida

Sigtunakampen är tillbaka

kampsport Efter en paus på 25 år återvände Sigtunakampen till Prästängshallen den 4:e maj, arrangerad av Sigtuna Budoklubb. Trots sin långa frånvaro visade tävlingen sig vara en imponerande återkomst, med 163 deltagare från 23 judoklubbar över hela landet.

connys_helsida
division 6

Målrikt och intensivt möte mellan SIF-Rimbo

Fotboll En intensiv fotbollsmatch mellan Sigtuna IF-Rimbo visade sig vara en händelserik tillställning med många kort och några utvisningar. Matchen, som spelades över 90 minuter, bjöd på flera mål och en del dramatik på planen.

Imponerande insatser på internationell tävling

Fotboll President's Cup, en av världens största tävlingar som varje år hålls i olika länder, har dragit igång med full kraft. Kim Taekwondo har varit på plats sedan i torsdags och tävlingen avslutas under söndagen.

bygdensdag_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Fotbollsfansen i Sigtuna kommun förbereder sig för en helg fylld med spänning och action när flera matcher är planerade på lokala planer. Här är en sammanfattning av de kommande matcherna:

RA19 slutade åtta på JSM

Innebandy Rosersberg Arlanda IBK's herrjuniorlag, RA19, visade prov på imponerande spel under helgens Junior-SM (JSM) och tog hem en hedrande 8:e plats i Sverige.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Redan på fredagskvällen var två av bygdens lag igång. Märsta IK spelade 1-1 mot Roslagsbro och Sigtuna IF vann borta i Uppsala mot Gränby.

division 3

Oavgjort för Märsta IK i Upplandsderbyt

Fotboll En spännande match utspelades på Midgårdsvallen i Märsta när Märsta IK mötte Roslagsbro i Division 3 Norra Svealand. Matchen slutade oavgjort, 1-1, efter en intensiv kamp på planen.

Fler ska lockas till aktivitet och idrott

Sport Region Stockholm har skapat en plan för att få fler människor att vara aktiva och idrotta. Målet är att göra befolkningen friskare, stärka gemenskapen och göra Stockholm ännu mer attraktivt.

RA19 Herrjuniorer klara för SM-slutspel

Innebandy RA19:s herrjuniorer kommer helgen 19-21 april att göra upp om SM-titeln i IFU Arena, Uppsala: - Vi har som lag haft en väldigt bra säsong där vi endast förlorat en match, säger lagkapten William Christoffersen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
nationaldag_outsider
centrum_outsider_host
seniormassa_outsider
eu_valet_outsider
eldsjal2024_out
pantamera_out
bygdensdag_outsider
connys
nrh_sigtuna