sap_pan23

Så gick det för bygdens lag

Bygdens lag har spelat i helgen. Här hittar du Ditt lags resultat och målskyttar.

centrum_artikel_host

Division 6
Sigtuna IF föll stort hemma mot VP med 6-1, SIF:s enda mål kom i 36:er minuten och var ett självmål från VP.

Division 5 Dam
RIK/SIF vann med hela 10-0 mot Riala. Emma Johansson och Jennifer Jacobsson svarade för tre mål vardera, resterande målskyttar blev Viva Östervall Lyngbrant, Eva-Lotta Lundström och Tyra Börjesson två.

Division 5S
FC Arlanda föll borta mot Rö med 2-0.

Division 6S
Vaksala2 besegrade Rosersberg2 med 4-2. RIK:s mål gjordes av William Hedin Krånglin och David Jernström. Vaksala2 ledde med både 2-0 och 3-1 innan RIK fick in 3-2. Albin Wall fick syna det röda kortet i RIK i samband med en situation tillsammans med Vaksalas Sayed Mahdi Alawi.

Division 7S
Wigör föll med 4-2 i sin premiär, båda Wiggans mål sattes av Luis Felipe Correa Pino.

Division 8S
Sigtuna IF U-lag vann med 5-3 mot Vesta. Målen gjordes av Christoffer Sveholm 2 och Tim Jansson 2. Victor Blomgren satte även han ett mål.

pantamera_avc_helsida
joes-helsida
nrh_sigtuna
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

skanela_helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

moderat_fokus_helsida

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

defacto_helsida
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

connys_helsida

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

sap_sep23_helsida
ica_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

centrum_host_helsida
svenska cupen

Toppmatch stundar i Vikingahallen

Handboll På fredag den 1 september kommer det att vara en spännande handbollsmatch i Vikingahallen. Skånelas herrlag kommer att möta Handbollsliga-laget Hammarby IF HF i den sista gruppspelsmatchen och samtidigt gruppfinalen i grupp 4 av ATG Svenska Cupen. Matchen börjar klockan 19:00.

division 3

Märsta IK och Västerås IK delar poängen i en intensiv match

Fotboll I en spännande och målrik första halvlek mellan Märsta IK och Västerås IK slutade matchen oavgjort med 2-2. Mohammed Mohamed var i fokus med två tidiga mål för Västerås IK, medan Märsta IK kämpade tillbaka genom Filip Rauhala och Kevin Toure. Trots en mållös andra halvlek förblev resultatet oförändrat, och Märsta IK befäste sin placering på kvalplats inför kommande utmaningar i fotbollssäsongen.

hockeyskola_helsida
svenska cupen

Andra raka för Skånela i Svenska Cupen

Handboll Skånela herrar vann på bortaplan mot VästeråsIrsta i den andra omgången av ATG Svenska Cupens gruppspel. Trots att de låg under med 14-13 i halvtid lyckades de vinna med 33-27.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

hockeyskola_outsider
nrh
swedol_outsider
connys
pantamera_out
joes_outsider
socialdem_sep23_outsider
skanela_outsider
ica_outsider
moderat_bli_medlem
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host