nationaldagen_pan

Så gick det för bygdens lag

Bara en vecka återstår av seriespelet i de flesta serier. Här är resultaten för bygdens lag från den gångna helgen.

centrum_artikel_host

Division 5S
Märsta Syrianska föll hemma mot BKV Norrtälje2 med 1-0, målet gjordes i slutet av första halvlek. MSFC är fortsatt jumbo i tabellen med en match kvar. Man möter Vaksala2 i sista omgången, seger med två mål innebär att man passerar Vaksala2 som är nästjumbo men har tre poäng.

FC Arlanda2 föll med hela 11-0 mot Riala. Enligt Rialas hemsida bröt Arlandas ledare matchen i slutet och valde att kliva av planen. Ett ärende som ska hanteras av Upplands FF som fastställer slutresultat.

Division 7S
Sigtuna IF vann derbyt mot Wigör med 2-1. Målen gjordes av Oliver Holm Rodrigues och Adamu Tanko Mohammed för Sigtuna och Mohammed Shaharyar Loan för Wigör. Sigtuna är tabelltvåa och slutar sannolikt där såvida man inte skickar in minst åtta mål på Rasbo2 samtidigt som Almo förlorar mot Enköping City.

Division 6S
Märsta IK2 vann stort mot Olands FF med 11-2, Oland tog ledningen med 2-0 men MIK vände på steken efter en halvtimmes spel, tre snabba mål kring minut 30 bäddade för segern. I paus var det hela 5-2 till MIK och andra kom ytterligare sex mål. Målen: Linnes 4, Salimi 3, Dema 2, Drugge, Alouch

Division 5S Dam
RIK/SIF vann med hela 7-0 mot BKV Norrtälje. Jennifer Jacobsson svarade för tre mål, Josephine Naylor för två och Eva-Lotta Lundström för två.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
seniormassa_pan
division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

mp_helsida_eu
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

eldsjal2024_helsida

Sigtunakampen är tillbaka

kampsport Efter en paus på 25 år återvände Sigtunakampen till Prästängshallen den 4:e maj, arrangerad av Sigtuna Budoklubb. Trots sin långa frånvaro visade tävlingen sig vara en imponerande återkomst, med 163 deltagare från 23 judoklubbar över hela landet.

bygdensdag_helsida
division 6

Målrikt och intensivt möte mellan SIF-Rimbo

Fotboll En intensiv fotbollsmatch mellan Sigtuna IF-Rimbo visade sig vara en händelserik tillställning med många kort och några utvisningar. Matchen, som spelades över 90 minuter, bjöd på flera mål och en del dramatik på planen.

Imponerande insatser på internationell tävling

Fotboll President's Cup, en av världens största tävlingar som varje år hålls i olika länder, har dragit igång med full kraft. Kim Taekwondo har varit på plats sedan i torsdags och tävlingen avslutas under söndagen.

connys_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Fotbollsfansen i Sigtuna kommun förbereder sig för en helg fylld med spänning och action när flera matcher är planerade på lokala planer. Här är en sammanfattning av de kommande matcherna:

RA19 slutade åtta på JSM

Innebandy Rosersberg Arlanda IBK's herrjuniorlag, RA19, visade prov på imponerande spel under helgens Junior-SM (JSM) och tog hem en hedrande 8:e plats i Sverige.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Redan på fredagskvällen var två av bygdens lag igång. Märsta IK spelade 1-1 mot Roslagsbro och Sigtuna IF vann borta i Uppsala mot Gränby.

division 3

Oavgjort för Märsta IK i Upplandsderbyt

Fotboll En spännande match utspelades på Midgårdsvallen i Märsta när Märsta IK mötte Roslagsbro i Division 3 Norra Svealand. Matchen slutade oavgjort, 1-1, efter en intensiv kamp på planen.

Fler ska lockas till aktivitet och idrott

Sport Region Stockholm har skapat en plan för att få fler människor att vara aktiva och idrotta. Målet är att göra befolkningen friskare, stärka gemenskapen och göra Stockholm ännu mer attraktivt.

RA19 Herrjuniorer klara för SM-slutspel

Innebandy RA19:s herrjuniorer kommer helgen 19-21 april att göra upp om SM-titeln i IFU Arena, Uppsala: - Vi har som lag haft en väldigt bra säsong där vi endast förlorat en match, säger lagkapten William Christoffersen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

seniormassa_outsider
ridskola_2020_outsider
nationaldag_outsider
eldsjal2024_out
connys
bygdensdag_outsider
centrum_outsider_host
eu_valet_outsider
nrh_sigtuna
pantamera_out