moderat_fokus_pan

Så gick det för bygdens lag

Bara en vecka återstår av seriespelet i de flesta serier. Här är resultaten för bygdens lag från den gångna helgen.

centrum_artikel_host

Division 5S
Märsta Syrianska föll hemma mot BKV Norrtälje2 med 1-0, målet gjordes i slutet av första halvlek. MSFC är fortsatt jumbo i tabellen med en match kvar. Man möter Vaksala2 i sista omgången, seger med två mål innebär att man passerar Vaksala2 som är nästjumbo men har tre poäng.

FC Arlanda2 föll med hela 11-0 mot Riala. Enligt Rialas hemsida bröt Arlandas ledare matchen i slutet och valde att kliva av planen. Ett ärende som ska hanteras av Upplands FF som fastställer slutresultat.

Division 7S
Sigtuna IF vann derbyt mot Wigör med 2-1. Målen gjordes av Oliver Holm Rodrigues och Adamu Tanko Mohammed för Sigtuna och Mohammed Shaharyar Loan för Wigör. Sigtuna är tabelltvåa och slutar sannolikt där såvida man inte skickar in minst åtta mål på Rasbo2 samtidigt som Almo förlorar mot Enköping City.

Division 6S
Märsta IK2 vann stort mot Olands FF med 11-2, Oland tog ledningen med 2-0 men MIK vände på steken efter en halvtimmes spel, tre snabba mål kring minut 30 bäddade för segern. I paus var det hela 5-2 till MIK och andra kom ytterligare sex mål. Målen: Linnes 4, Salimi 3, Dema 2, Drugge, Alouch

Division 5S Dam
RIK/SIF vann med hela 7-0 mot BKV Norrtälje. Jennifer Jacobsson svarade för tre mål, Josephine Naylor för två och Eva-Lotta Lundström för två.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll De flesta serier är nu färdigspelade. Märsta IK krigar på i trean för att undvika kval. Rosersbergs IK spelar sista matchen för säsongen på söndag

ica_helsida
herrallsvenskan

Skånela vann dramatisk match

Handboll Det var en spännande och dramatisk match mellan Skånela IF och IFK Ystad som ägde rum i Vikingahallen inför 200 ivriga åskådare. Matchen slutade med en knapp seger för hemmalaget Skånela, som vann med 27-26.

division 3

Viktig seger för MIK i streckmatchen

Fotboll Märsta IK stod starka i mötet mot IK Frej och säkrade segern med 1-0 efter en dramatisk match. Det avgörande målet kom i den 93:e minuten när Nasir Abdi Osman tog saken i egna händer och prickade in bollen i nätet.

pantamera_avc_helsida
defacto_helsida
centrum_host_helsida
moderat_fokus_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

mp_ute_helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

connys_helsida

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

adhd_kommun
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

nrh_sigtuna

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

hockeyskola_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

moderat_bli_medlem
centrum_outsider_host
pantamera_out
hockeyskola_outsider
nrh
connys
kommun_skoterska_outsider
ridskola_2020_outsider
kommun_adhd_outsider
ica_outsider
mp_ute_outsider
swedol_outsider