centrum_panorama_hostshopping
Foto: Jamshid Jamshidi

Så gick det för bygdens lag

Det bjöds på blandade resultat för bygdens lag. Här hittar du ditt favoritlags resultat och målskyttar.

centrum_artikel_host

Division 4
Rosersbergs IK föll som du kan läsa om här. Men även Märsta IK noterade förlust. Vattholma vann överraskande med 3-1, 1-0 kom redan i 7:e minuten på straff. Xavier Espinoza Contreras kvitterade tidigt i andra för MIK. I 72:a minuten kom dock 2-1 för Vattholma och på övertid 3-1. Tungt poängtapp för MIK som vid seger kunde ha hängt på i toppstriden. Med tre omgångar kvar skiljer tre poäng mellan lag 1-4. Ettan går direkt upp, lag 2-3 kvalar troligtvis.

Division 5
FC Arlanda vann med 3-0 och har nu säkrat kontraktet i femman. Hasan Hassan gjorde två mål och Miguel Corvova två. För Märsta Syrianska går det fortsatt tungt, man föll hemma mot Riala med hela 5-0 och är jumbo. Men det är bara en seger upp till säker mark, Vaksala2 står på tre poäng med fyra matcher kvar. Rimbo IF har fått lämna serien pga för många WO.

Division 6S
MIK2 vann mot Brottby2 med 3-2. MIK ligger i mitten av tabellen. RIK2 föll med klara 4-0 mot Väddö som toppar serien och är på väg upp i femman med två matcher kvar.

Division 7S
Sigtuna IF spelade 1-1 mot tabelettan Almo i seriefinalen, en seger hade smakat mumma då man i så fall hade varit på samma poäng. Nu har Almo tre poäng tillgod på Sigtuna. Almo gjorde mål i 12:e minuten och det dröjde till tio minuter in i andra innan Sigtuna kvitterade. Ludvig Harryzon drog på sig sitt andra gula i matchen på slutet men Sigtuna lyckades freda målet.

Wigör är kvar som trea trots förlusten mot Knivsta2. Oskar Brask kvitterade till 1-1 i mitten av andra men Knivsta2 avgjorde med kvarten kvar. Det var en het match med tolv gula och ett rött, de flesta korten stod Knivsta2 för. På söndag är det derby på Odensala IP med matchstart 14.30. Sigtuna har fyra poäng tillgodo, vid seger slutar man sämst tvåa.

Division 2 – FC Arlanda – Klicka här

herrallsvenskan

Skånela vann dramatisk match

Handboll Det var en spännande och dramatisk match mellan Skånela IF och IFK Ystad som ägde rum i Vikingahallen inför 200 ivriga åskådare. Matchen slutade med en knapp seger för hemmalaget Skånela, som vann med 27-26.

joes-helsida
division 3

Viktig seger för MIK i streckmatchen

Fotboll Märsta IK stod starka i mötet mot IK Frej och säkrade segern med 1-0 efter en dramatisk match. Det avgörande målet kom i den 93:e minuten när Nasir Abdi Osman tog saken i egna händer och prickade in bollen i nätet.

centrum_host_helsida
nrh_sigtuna
moderat_fokus_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

connys_helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

hockeyskola_helsida

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

adhd_kommun
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

sap_sep23_helsida

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

defacto_helsida
ica_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

pantamera_avc_helsida
svenska cupen

Toppmatch stundar i Vikingahallen

Handboll På fredag den 1 september kommer det att vara en spännande handbollsmatch i Vikingahallen. Skånelas herrlag kommer att möta Handbollsliga-laget Hammarby IF HF i den sista gruppspelsmatchen och samtidigt gruppfinalen i grupp 4 av ATG Svenska Cupen. Matchen börjar klockan 19:00.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

pantamera_out
centrum_outsider_host
swedol_outsider
ica_outsider
connys
moderat_bli_medlem
hockeyskola_outsider
kommun_skoterska_outsider
socialdem_sep23_outsider
kommun_adhd_outsider
joes_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider