Foto: Jamshid Jamshidi

Så gick det för bygdens lag

Det bjöds på blandade resultat för bygdens lag. Här hittar du ditt favoritlags resultat och målskyttar.

centrum_artikel_host

Division 4
Rosersbergs IK föll som du kan läsa om här. Men även Märsta IK noterade förlust. Vattholma vann överraskande med 3-1, 1-0 kom redan i 7:e minuten på straff. Xavier Espinoza Contreras kvitterade tidigt i andra för MIK. I 72:a minuten kom dock 2-1 för Vattholma och på övertid 3-1. Tungt poängtapp för MIK som vid seger kunde ha hängt på i toppstriden. Med tre omgångar kvar skiljer tre poäng mellan lag 1-4. Ettan går direkt upp, lag 2-3 kvalar troligtvis.

Division 5
FC Arlanda vann med 3-0 och har nu säkrat kontraktet i femman. Hasan Hassan gjorde två mål och Miguel Corvova två. För Märsta Syrianska går det fortsatt tungt, man föll hemma mot Riala med hela 5-0 och är jumbo. Men det är bara en seger upp till säker mark, Vaksala2 står på tre poäng med fyra matcher kvar. Rimbo IF har fått lämna serien pga för många WO.

Division 6S
MIK2 vann mot Brottby2 med 3-2. MIK ligger i mitten av tabellen. RIK2 föll med klara 4-0 mot Väddö som toppar serien och är på väg upp i femman med två matcher kvar.

Division 7S
Sigtuna IF spelade 1-1 mot tabelettan Almo i seriefinalen, en seger hade smakat mumma då man i så fall hade varit på samma poäng. Nu har Almo tre poäng tillgod på Sigtuna. Almo gjorde mål i 12:e minuten och det dröjde till tio minuter in i andra innan Sigtuna kvitterade. Ludvig Harryzon drog på sig sitt andra gula i matchen på slutet men Sigtuna lyckades freda målet.

Wigör är kvar som trea trots förlusten mot Knivsta2. Oskar Brask kvitterade till 1-1 i mitten av andra men Knivsta2 avgjorde med kvarten kvar. Det var en het match med tolv gula och ett rött, de flesta korten stod Knivsta2 för. På söndag är det derby på Odensala IP med matchstart 14.30. Sigtuna har fyra poäng tillgodo, vid seger slutar man sämst tvåa.

Division 2 – FC Arlanda – Klicka här

joes-helsida
wenngarn_jul_helsida
centrum_host_helsida
ica_helsida
pantamera_avc_helsida

Lindqvist tar över som herrtränare

Handboll Skånela IF presenterar idag Tim Lindqvist som den nya ansvariga tränaren för herrlaget efter Mattias Flodman. Lindqvist kommer att leda laget under säsongerna 24/25 och 25/26.

connys_helsida

Wings bryter med David Lundmark

Ishockey David Lundmark, en långvarig figur i Wings organisation, går skilda vägar med A-laget. Beslutet, meddelat av sportchefen Björn Danielsson, innebär att Lundmark inte kommer att vara en del av A-lagets stab under resten av säsongen.

slottsby_helsida
allsvenskan

Dubbla segrar för Skånela i helgen

Handboll Vikingahallen kokade av glädje när Skånelas damer säkrade säsongens första seger mot Alingsås, följt av herrlagets ansträngda men avgörande seger mot Drott.

storemore_helsida
EXTRA

Lokala framgångar i elitfotbollen

Fotboll Daniel Söderberg blev på lördagen med om att spela upp Sandvikens IF i Superettan. Brodern Niklas spelar sedan tidigare i Öster som slutade fyra. Dessutom är Elias Hadaya kvalklar för Utsikten mot BP.

defacto_helsida

Guld för Rosenberg i prestigefylld tävling

kampsport I helgen hölls Swedish Open G1 i Fyrishov, Uppsala för första gången, och evenemanget markerade en imponerande samling av världens bästa taekwondoutövare. Deltagare från hela världen, inklusive världs- och olympiska mästare, samlades för att tävla i denna prestigefyllda världsrankingtävling.

Triathlonstart i Arlandastad

Sport Svenska Triathlonförbundet har officiellt presenterat de första SM-tävlingarna för 2024, och det blir ett spännande år med två av triathlons mest klassiska lopp samt en relativt ny men omtyckt tävling. Säsongen kickar igång med Arlandastad Duathlon den 1 maj, som kommer att vara värd för SM och RM i duathlon.

herrallsvenskan

Skånela Besegrar VästeråsIrsta

Handboll I en spännande match i Herrallsvenskan stod Skånela som segrare när de besegrade VästeråsIrsta med slutresultatet 29-26. Matchen bjöd på en imponerande insats från båda lagen, och Skånela lyckades säkra segern med en stark forcering under den sista delen av matchen.

hockeyettan

Wings-Enköping 4-1: Tredje Raka Segern för Wings

Ishockey Wings tog ännu en imponerande seger i Hockeyettan Östra när de besegrade Enköping med 4-1 i en spännande match som höll fansen på sina tår under hela spelet. Detta är Wings tredje raka seger och visar att laget är i fin form.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
storemore_out
connys
swedol_outsider
joes_outsider
centrum_outsider_host
slottsby_outsider
wnngarn_jul_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
ica_outsider