centrum_panorama_hostshopping

Så gick det för bygdens lag

Det var blandad kompott för bygdens lag den gångna helgen. Resultat och målskyttar hittar du här

centrum_artikel_host

Division 4
Märsta IK vann sin match mot BKV Norrtälje2 emd 2-0. Mer om matchen kan du läsa här. För Rosersbergs IK blev det förlust med 3-1 och det blir inget topplag av RIK i år i likhet med förra året. Dock är man en bra bit från botten. RIK:s mål gjorde Elis Thorsell.

Division 5N
Märsta Syrianskas match mot Morgongåva är inte rapporterad. Enligt Morgongåva har Märsta Syrianska ställt in matchen pga förhinder.

Division 6V
Sigtuna IF spelade 1-1 mot Isun sedan man fått in en sen kvittering i 82:a minuten via självmål. Isun tog en tidig ledning som varade i nästan 80 minuter. Sigtuna är sjua i tabellen och inblandade i bottenstriden.

Division 6S
MIK2 besegrade Kåre med 3-1. Troy Linnes skickade in 1-0 vilket stod sig till 71:a minuten när Kåre kvitterade. Jonathan Lundström skickade in 2-1 med kvarten kvar och Lukas Makdesi ökade på bara kort därpå.

Division 7 S
Wigör besegrade Uppsala Performance med 3-0 efter mål av Sebastian Hyvärinen, Oskar Brask och Kristoffer Ekengren Landenmark. Wiggan befäster andraplatsen men har en match mer spelad. Skokloster har kopplats grepp om serien och kan inom någon match eller två säkerligen fira seriesegern.

Division 3: FC Arlanda vann

centrum_host_helsida
herrallsvenskan

Skickade ner rivalen i Division 1

Handboll Skånela satte spiken i kistan för Rimbos allsvenska sejour, under fredagen besegrade man antagonisterna från landet och skickade samtidigt ner dem i Division 1.

joes-helsida
pantamera_avc_helsida

Jimmy Karlsson ny klubbchef

Handboll Skånela IF har utsett avgående tränaren Jimmy Karlsson till ny klubbchef: - Jag är mycket glad och stolt över att ha fått detta erbjudande. Det är med den största respekt och ödmjukhet jag valt att tacka ja till denna chans, säger Karlsson i ett uttalande.

dack_helsida
defacto_helsida

Lyckat projekt med Spring och lek i Rosersberg

Sport Spring och lek som sedan i höstas drivs som ett samarbete mellan kommunen och Rosersbergs IK uppges vara ett lyckat projekt: - För Sigtuna kommuns del var det självklart att vara med och stötta det här initiativet från Rosersbergs IK. För oss är det jätteviktigt att på olika sätt kunna bidra till att barns möjligheter till god hälsa och ett aktivt liv främjas, säger Monica Fries.

damallsvenskan

Säkrat kval för Skånela

Handboll Skånela tog en poäng av seriesegraren Aranäs och är därmed klara för kval: - En viktig poäng, skönt inför sista omgången, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim efter slutsignalen.

ica_helsida
EXTRA

Historisk bedrift av RA19 – Kvalar till Allsvenskan

Innebandy Den gångna helgen blev RA19 klara för kval till Allsvenskan: - Ett historiskt sådant då varken Rosersberg eller Arlanda tidigare haft damerna i ett Allsvenskt kval så det är självklart riktigt kul, säger tränare Daniel Eklund.

connys_helsida
hockeyettan

Säsongen över för Wings

Ishockey Som väntat krävdes en bedrift av Wings mot Vännäs med tre poäng och mål för att knipa play off-plats. Det blev bara två och därmed spelar det ingen roll för Wings vad som händer i Kalix.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_outsider_host
nrh
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
swedol_outsider
ica_outsider
joes_outsider
connys
dack_outsider