moderat_fokus_pan

Så gick det för bygdens lag

Det var blandad kompott för bygdens lag den gångna helgen. Resultat och målskyttar hittar du här

centrum_artikel_host

Division 4
Märsta IK vann sin match mot BKV Norrtälje2 emd 2-0. Mer om matchen kan du läsa här. För Rosersbergs IK blev det förlust med 3-1 och det blir inget topplag av RIK i år i likhet med förra året. Dock är man en bra bit från botten. RIK:s mål gjorde Elis Thorsell.

Division 5N
Märsta Syrianskas match mot Morgongåva är inte rapporterad. Enligt Morgongåva har Märsta Syrianska ställt in matchen pga förhinder.

Division 6V
Sigtuna IF spelade 1-1 mot Isun sedan man fått in en sen kvittering i 82:a minuten via självmål. Isun tog en tidig ledning som varade i nästan 80 minuter. Sigtuna är sjua i tabellen och inblandade i bottenstriden.

Division 6S
MIK2 besegrade Kåre med 3-1. Troy Linnes skickade in 1-0 vilket stod sig till 71:a minuten när Kåre kvitterade. Jonathan Lundström skickade in 2-1 med kvarten kvar och Lukas Makdesi ökade på bara kort därpå.

Division 7 S
Wigör besegrade Uppsala Performance med 3-0 efter mål av Sebastian Hyvärinen, Oskar Brask och Kristoffer Ekengren Landenmark. Wiggan befäster andraplatsen men har en match mer spelad. Skokloster har kopplats grepp om serien och kan inom någon match eller två säkerligen fira seriesegern.

Division 3: FC Arlanda vann

herrallsvenskan

Skånela vann dramatisk match

Handboll Det var en spännande och dramatisk match mellan Skånela IF och IFK Ystad som ägde rum i Vikingahallen inför 200 ivriga åskådare. Matchen slutade med en knapp seger för hemmalaget Skånela, som vann med 27-26.

connys_helsida
division 3

Viktig seger för MIK i streckmatchen

Fotboll Märsta IK stod starka i mötet mot IK Frej och säkrade segern med 1-0 efter en dramatisk match. Det avgörande målet kom i den 93:e minuten när Nasir Abdi Osman tog saken i egna händer och prickade in bollen i nätet.

adhd_kommun
pantamera_avc_helsida
moderat_fokus_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

centrum_host_helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

ica_helsida

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

sap_sep23_helsida
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

defacto_helsida

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

nrh_sigtuna
joes-helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

hockeyskola_helsida
svenska cupen

Toppmatch stundar i Vikingahallen

Handboll På fredag den 1 september kommer det att vara en spännande handbollsmatch i Vikingahallen. Skånelas herrlag kommer att möta Handbollsliga-laget Hammarby IF HF i den sista gruppspelsmatchen och samtidigt gruppfinalen i grupp 4 av ATG Svenska Cupen. Matchen börjar klockan 19:00.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ica_outsider
kommun_adhd_outsider
joes_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
connys
socialdem_sep23_outsider
pantamera_out
moderat_bli_medlem
hockeyskola_outsider
kommun_skoterska_outsider
centrum_outsider_host
swedol_outsider