Så gick det för bygdens lag

Det var blandad kompott för bygdens lag den gångna helgen. Resultat och målskyttar hittar du här

centrum_artikel_host

Division 4
Märsta IK vann sin match mot BKV Norrtälje2 emd 2-0. Mer om matchen kan du läsa här. För Rosersbergs IK blev det förlust med 3-1 och det blir inget topplag av RIK i år i likhet med förra året. Dock är man en bra bit från botten. RIK:s mål gjorde Elis Thorsell.

Division 5N
Märsta Syrianskas match mot Morgongåva är inte rapporterad. Enligt Morgongåva har Märsta Syrianska ställt in matchen pga förhinder.

Division 6V
Sigtuna IF spelade 1-1 mot Isun sedan man fått in en sen kvittering i 82:a minuten via självmål. Isun tog en tidig ledning som varade i nästan 80 minuter. Sigtuna är sjua i tabellen och inblandade i bottenstriden.

Division 6S
MIK2 besegrade Kåre med 3-1. Troy Linnes skickade in 1-0 vilket stod sig till 71:a minuten när Kåre kvitterade. Jonathan Lundström skickade in 2-1 med kvarten kvar och Lukas Makdesi ökade på bara kort därpå.

Division 7 S
Wigör besegrade Uppsala Performance med 3-0 efter mål av Sebastian Hyvärinen, Oskar Brask och Kristoffer Ekengren Landenmark. Wiggan befäster andraplatsen men har en match mer spelad. Skokloster har kopplats grepp om serien och kan inom någon match eller två säkerligen fira seriesegern.

Division 3: FC Arlanda vann

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Sport Redan på fredagskvällen var två av bygdens lag igång. Märsta IK spelade 1-1 mot Roslagsbro och Sigtuna IF vann borta i Uppsala mot Gränby.

centrum_host_helsida
division 3

Oavgjort för Märsta IK i Upplandsderbyt

Sport En spännande match utspelades på Midgårdsvallen i Märsta när Märsta IK mötte Roslagsbro i Division 3 Norra Svealand. Matchen slutade oavgjort, 1-1, efter en intensiv kamp på planen.

pantamera_avc_helsida

Nu är serierna igång

Sport Bygdens lag har inlett seriespelet. De regionala serierna förra veckan och de lokala nu i helgen. Redan på fredagskvällen vann Sigtuna IF på Prästängarna mot Frösunda med 6-2!

division 3

MIK inledde Division 3 med seger

Sport Märsta IK inledde Division 3-säsongen med en imponerande seger på hemmaplan mot Gamla Upsala. Trots en utvisning lyckades laget säkra en 2-0-vinst, med mål av Mass Khan och Benjamin Suskic.

eldsjal2024_helsida
EXTRA

Lokala framgångar i elitfotbollen

Sport Daniel Söderberg blev på lördagen med om att spela upp Sandvikens IF i Superettan. Brodern Niklas spelar sedan tidigare i Öster som slutade fyra. Dessutom är Elias Hadaya kvalklar för Utsikten mot BP.

mp_helsida_eu
upplandscupen

MIK klara för final

Sport Märsta IK tog sig vidare till final Upplandscupen efter 6-3 borta mot Skokloster.

connys_helsida

Möller förlänger med U23-landslaget

Sport Sigtunatränaren Martin Möller förlänger med U23 landslaget: - En bidragande orsak till att jag valde att tacka ja till en förlängning är det samarbete som har utvecklats under åren med A-landslaget med Peter och Magnus, säger Martin i ett uttalande.

MIK klara för Division 3

Sport Resultatet mellan Bollstanäs och Frej på söndagen innebar Märsta IK är klara för Division 3 redan innan den sista omgången.

Sport De flesta serier är nu färdigspelade. Märsta IK krigar på i trean för att undvika kval. Rosersbergs IK spelar sista matchen för säsongen på söndag

division 3

Viktig seger för MIK i streckmatchen

Sport Märsta IK stod starka i mötet mot IK Frej och säkrade segern med 1-0 efter en dramatisk match. Det avgörande målet kom i den 93:e minuten när Nasir Abdi Osman tog saken i egna händer och prickade in bollen i nätet.

Sport Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

division 3

Föll mot topplaget

Sport Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

division 3

Oavgjort i viktiga streckmatchen

Sport Märsta IK och Rinkeby United spelade 2-2 i en viktig streckmatch. Märsta IK låg under med 0-2 men kom ikapp sista tio minuterna.

Sport Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.