nationaldagen_pan
MIK:s lag efter segern mot HåboFoto: MIK/Instagram

Så gick det för bygdens lag

Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

centrum_artikel_host

Division 4
Märsta IK vann med 1-0 mot Håbo FF, målet prickades in av John Drugge i 60:e minuten. Håbo var piggast i början men MIK tog över därefter och spelade ett stabilt försvarsspel.

Även Rosersbergs IK vann, 3-0, mot Heby. Målen gjordes av Fredrik Lindberg, David Junnersten och Victor Levén. Heby missade en straff i 70:e minuten vid ställningen 2-0.

Division 5S
FC Arlanda2 föll med hela 12-1 mot Roslagbro, det var 1-3 i paus men sen rasade laget ihop. Arlandas mål gjordes av Nasir Abdi Osman. Laget är jumbo i tabellen med bara en poäng på tio matcher.

Division 6V
Enköping United besegrade Sigtuna med klara 5-1. Sigtuna kvitterade till 1-1 i 31:a minuten men därefter gjorde Enköping fyra obesvarade mål. Sigtuna är just ovanför nedflyttningsstrecket.

Division 6S
Sunnersta besegrade MIK2 med 9-2. MIK2 ledde med 2-1 efter en halvtimme men släppte in åtta raka mål. MIK:s enda målskytt var Altaf Hussain Salimi.

RIK2 spelade 4-4 mot Johannesbäck. Per Hallberg, Fredrik Lindberg, Pontus Madsen och Isac Leonardo gjorde RIK:s mål. Lindberg missade även en straff.

Division 7S
Skokloster vann mot Wigör, ett toppmöte på förhand men den var klasskillnad på planen. Wiggan drabbades av flera avbräck inför avspark och orkade inte med Skoklosters höga tempo.

pantamera_avc_helsida
bygdensdag_helsida
mp_helsida_eu
division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

seniormassa_pan
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

eldsjal2024_helsida

Sigtunakampen är tillbaka

kampsport Efter en paus på 25 år återvände Sigtunakampen till Prästängshallen den 4:e maj, arrangerad av Sigtuna Budoklubb. Trots sin långa frånvaro visade tävlingen sig vara en imponerande återkomst, med 163 deltagare från 23 judoklubbar över hela landet.

connys_helsida
division 6

Målrikt och intensivt möte mellan SIF-Rimbo

Fotboll En intensiv fotbollsmatch mellan Sigtuna IF-Rimbo visade sig vara en händelserik tillställning med många kort och några utvisningar. Matchen, som spelades över 90 minuter, bjöd på flera mål och en del dramatik på planen.

Imponerande insatser på internationell tävling

Fotboll President's Cup, en av världens största tävlingar som varje år hålls i olika länder, har dragit igång med full kraft. Kim Taekwondo har varit på plats sedan i torsdags och tävlingen avslutas under söndagen.

centrum_host_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Fotbollsfansen i Sigtuna kommun förbereder sig för en helg fylld med spänning och action när flera matcher är planerade på lokala planer. Här är en sammanfattning av de kommande matcherna:

RA19 slutade åtta på JSM

Innebandy Rosersberg Arlanda IBK's herrjuniorlag, RA19, visade prov på imponerande spel under helgens Junior-SM (JSM) och tog hem en hedrande 8:e plats i Sverige.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Redan på fredagskvällen var två av bygdens lag igång. Märsta IK spelade 1-1 mot Roslagsbro och Sigtuna IF vann borta i Uppsala mot Gränby.

division 3

Oavgjort för Märsta IK i Upplandsderbyt

Fotboll En spännande match utspelades på Midgårdsvallen i Märsta när Märsta IK mötte Roslagsbro i Division 3 Norra Svealand. Matchen slutade oavgjort, 1-1, efter en intensiv kamp på planen.

Fler ska lockas till aktivitet och idrott

Sport Region Stockholm har skapat en plan för att få fler människor att vara aktiva och idrotta. Målet är att göra befolkningen friskare, stärka gemenskapen och göra Stockholm ännu mer attraktivt.

RA19 Herrjuniorer klara för SM-slutspel

Innebandy RA19:s herrjuniorer kommer helgen 19-21 april att göra upp om SM-titeln i IFU Arena, Uppsala: - Vi har som lag haft en väldigt bra säsong där vi endast förlorat en match, säger lagkapten William Christoffersen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
nationaldag_outsider
bygdensdag_outsider
centrum_outsider_host
eldsjal2024_out
connys
ridskola_2020_outsider
seniormassa_outsider
pantamera_out
eu_valet_outsider