defacto_pan2020
MIK:s lag efter segern mot HåboFoto: MIK/Instagram

Så gick det för bygdens lag

Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

centrum_artikel_host

Division 4
Märsta IK vann med 1-0 mot Håbo FF, målet prickades in av John Drugge i 60:e minuten. Håbo var piggast i början men MIK tog över därefter och spelade ett stabilt försvarsspel.

Även Rosersbergs IK vann, 3-0, mot Heby. Målen gjordes av Fredrik Lindberg, David Junnersten och Victor Levén. Heby missade en straff i 70:e minuten vid ställningen 2-0.

Division 5S
FC Arlanda2 föll med hela 12-1 mot Roslagbro, det var 1-3 i paus men sen rasade laget ihop. Arlandas mål gjordes av Nasir Abdi Osman. Laget är jumbo i tabellen med bara en poäng på tio matcher.

Division 6V
Enköping United besegrade Sigtuna med klara 5-1. Sigtuna kvitterade till 1-1 i 31:a minuten men därefter gjorde Enköping fyra obesvarade mål. Sigtuna är just ovanför nedflyttningsstrecket.

Division 6S
Sunnersta besegrade MIK2 med 9-2. MIK2 ledde med 2-1 efter en halvtimme men släppte in åtta raka mål. MIK:s enda målskytt var Altaf Hussain Salimi.

RIK2 spelade 4-4 mot Johannesbäck. Per Hallberg, Fredrik Lindberg, Pontus Madsen och Isac Leonardo gjorde RIK:s mål. Lindberg missade även en straff.

Division 7S
Skokloster vann mot Wigör, ett toppmöte på förhand men den var klasskillnad på planen. Wiggan drabbades av flera avbräck inför avspark och orkade inte med Skoklosters höga tempo.

pantamera_avc_helsida
herrallsvenskan

Skickade ner rivalen i Division 1

Handboll Skånela satte spiken i kistan för Rimbos allsvenska sejour, under fredagen besegrade man antagonisterna från landet och skickade samtidigt ner dem i Division 1.

defacto_helsida
joes-helsida

Jimmy Karlsson ny klubbchef

Handboll Skånela IF har utsett avgående tränaren Jimmy Karlsson till ny klubbchef: - Jag är mycket glad och stolt över att ha fått detta erbjudande. Det är med den största respekt och ödmjukhet jag valt att tacka ja till denna chans, säger Karlsson i ett uttalande.

centrum_host_helsida
dack_helsida

Lyckat projekt med Spring och lek i Rosersberg

Sport Spring och lek som sedan i höstas drivs som ett samarbete mellan kommunen och Rosersbergs IK uppges vara ett lyckat projekt: - För Sigtuna kommuns del var det självklart att vara med och stötta det här initiativet från Rosersbergs IK. För oss är det jätteviktigt att på olika sätt kunna bidra till att barns möjligheter till god hälsa och ett aktivt liv främjas, säger Monica Fries.

damallsvenskan

Säkrat kval för Skånela

Handboll Skånela tog en poäng av seriesegraren Aranäs och är därmed klara för kval: - En viktig poäng, skönt inför sista omgången, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim efter slutsignalen.

ica_helsida
EXTRA

Historisk bedrift av RA19 – Kvalar till Allsvenskan

Innebandy Den gångna helgen blev RA19 klara för kval till Allsvenskan: - Ett historiskt sådant då varken Rosersberg eller Arlanda tidigare haft damerna i ett Allsvenskt kval så det är självklart riktigt kul, säger tränare Daniel Eklund.

connys_helsida
hockeyettan

Säsongen över för Wings

Ishockey Som väntat krävdes en bedrift av Wings mot Vännäs med tre poäng och mål för att knipa play off-plats. Det blev bara två och därmed spelar det ingen roll för Wings vad som händer i Kalix.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
joes_outsider
dack_outsider
connys
swedol_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
ica_outsider