moderat_fokus_pan
MIK:s lag efter segern mot HåboFoto: MIK/Instagram

Så gick det för bygdens lag

Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

centrum_artikel_host

Division 4
Märsta IK vann med 1-0 mot Håbo FF, målet prickades in av John Drugge i 60:e minuten. Håbo var piggast i början men MIK tog över därefter och spelade ett stabilt försvarsspel.

Även Rosersbergs IK vann, 3-0, mot Heby. Målen gjordes av Fredrik Lindberg, David Junnersten och Victor Levén. Heby missade en straff i 70:e minuten vid ställningen 2-0.

Division 5S
FC Arlanda2 föll med hela 12-1 mot Roslagbro, det var 1-3 i paus men sen rasade laget ihop. Arlandas mål gjordes av Nasir Abdi Osman. Laget är jumbo i tabellen med bara en poäng på tio matcher.

Division 6V
Enköping United besegrade Sigtuna med klara 5-1. Sigtuna kvitterade till 1-1 i 31:a minuten men därefter gjorde Enköping fyra obesvarade mål. Sigtuna är just ovanför nedflyttningsstrecket.

Division 6S
Sunnersta besegrade MIK2 med 9-2. MIK2 ledde med 2-1 efter en halvtimme men släppte in åtta raka mål. MIK:s enda målskytt var Altaf Hussain Salimi.

RIK2 spelade 4-4 mot Johannesbäck. Per Hallberg, Fredrik Lindberg, Pontus Madsen och Isac Leonardo gjorde RIK:s mål. Lindberg missade även en straff.

Division 7S
Skokloster vann mot Wigör, ett toppmöte på förhand men den var klasskillnad på planen. Wiggan drabbades av flera avbräck inför avspark och orkade inte med Skoklosters höga tempo.

herrallsvenskan

Skånela vann dramatisk match

Handboll Det var en spännande och dramatisk match mellan Skånela IF och IFK Ystad som ägde rum i Vikingahallen inför 200 ivriga åskådare. Matchen slutade med en knapp seger för hemmalaget Skånela, som vann med 27-26.

pantamera_avc_helsida
division 3

Viktig seger för MIK i streckmatchen

Fotboll Märsta IK stod starka i mötet mot IK Frej och säkrade segern med 1-0 efter en dramatisk match. Det avgörande målet kom i den 93:e minuten när Nasir Abdi Osman tog saken i egna händer och prickade in bollen i nätet.

joes-helsida
centrum_host_helsida
defacto_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

connys_helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

moderat_fokus_helsida

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

ica_helsida
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

nrh_sigtuna

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

adhd_kommun
sap_sep23_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

hockeyskola_helsida
svenska cupen

Toppmatch stundar i Vikingahallen

Handboll På fredag den 1 september kommer det att vara en spännande handbollsmatch i Vikingahallen. Skånelas herrlag kommer att möta Handbollsliga-laget Hammarby IF HF i den sista gruppspelsmatchen och samtidigt gruppfinalen i grupp 4 av ATG Svenska Cupen. Matchen börjar klockan 19:00.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
nrh
kommun_adhd_outsider
joes_outsider
moderat_bli_medlem
pantamera_out
centrum_outsider_host
ica_outsider
socialdem_sep23_outsider
connys
kommun_skoterska_outsider
hockeyskola_outsider
swedol_outsider