moderat_fokus_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Så gick det för bygdens lag

Här kommer resultat och målskyttar för bygdens lag som spelat i helgen.

centrum_artikel_host

Division 5S
FC Arlanda2 föll med hela 11-0 mot Väddö och är jumbo i tabellen med endast en poäng. Laget har hela 31 insläppta på 6 matcher.

Division 5N
Märsta Syrianska tog första segern för säsongen efter mål av Paul Noah tidigt i matchen. Hinden reducerade i minut 27 men veteranen Aleksandar Iskander ökade på med en frispark kort därpå. I andra fullbordade Noah sitt hattrick, då hjälpte det inte att Hinden satte 2-4 med 22 minuter kvar. MSFC möter nu Österlövsta på torsdag hemma i Märsta.

Division 6S
MIK2 besegrade RIK2 i derbyt. Båda lagen var inför matchen poänglösa men MIK är nu över nedflyttningsstrecket.

Division 6V
Sigtuna IF vann med 3-2 borta mot Nordic. Det var en klang- och jubelföreställning i första som bjöd på samtliga mål i matchen. SIF hade 2-0 via Adamu Tanko Mohammed och Sveholm. Mohammed avgjorde med sitt andra mål för matchen i 44:e minuten. Sigtuna fick Sveholm utvisad med en halvtimme kvar att spela men höll undan.

Division 7S
Wiggan besegrade Knarrbacken hemma i Märsta med 2-1. Kristoffer Ekengren Landenmark gav Wiggan ledningen i 9:e minuten, Ricardo Giovanni Candela Paredes ökade på efter en kvart. Charles Berglund reducerade för Knarrbacken i 67:e minuten men kom inte närmare.

nrh_sigtuna
hockeyskola_helsida
joes-helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

sap_sep23_helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

ica_helsida

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

Sport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

pantamera_avc_helsida
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

centrum_host_helsida

Kim Taekwondo på Kadett-VM

Sport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

defacto_helsida
moderat_fokus_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

connys_helsida
svenska cupen

Toppmatch stundar i Vikingahallen

Handboll På fredag den 1 september kommer det att vara en spännande handbollsmatch i Vikingahallen. Skånelas herrlag kommer att möta Handbollsliga-laget Hammarby IF HF i den sista gruppspelsmatchen och samtidigt gruppfinalen i grupp 4 av ATG Svenska Cupen. Matchen börjar klockan 19:00.

division 3

Märsta IK och Västerås IK delar poängen i en intensiv match

Fotboll I en spännande och målrik första halvlek mellan Märsta IK och Västerås IK slutade matchen oavgjort med 2-2. Mohammed Mohamed var i fokus med två tidiga mål för Västerås IK, medan Märsta IK kämpade tillbaka genom Filip Rauhala och Kevin Toure. Trots en mållös andra halvlek förblev resultatet oförändrat, och Märsta IK befäste sin placering på kvalplats inför kommande utmaningar i fotbollssäsongen.

svenska cupen

Andra raka för Skånela i Svenska Cupen

Handboll Skånela herrar vann på bortaplan mot VästeråsIrsta i den andra omgången av ATG Svenska Cupens gruppspel. Trots att de låg under med 14-13 i halvtid lyckades de vinna med 33-27.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
pantamera_out
connys
nrh
ica_outsider
socialdem_sep23_outsider
hockeyskola_outsider
joes_outsider
moderat_bli_medlem
centrum_outsider_host
swedol_outsider