defacto_pan2020
MIK innan avfärd i söndagsFoto: MIK/Instagram

Så går det för MIK på Gothia Cup

Märsta IK med två lag på Gothia Cup har spelat klart gruppspelet

centrum_artikel_host

MIK är på Gothia Cup med P13 och P15. Båda lagen har spelat klart gruppspelet och inför torsdagen väntar B-slutspel. P13 har förlorat samtliga tre matcher mot franska Gardanne Biver, Ronneby och Borgfeld. Laget har ännu inte gjort mål. Idag klockan 10.50 är det match mot Skegrie.

P15 föll också i samtliga gruppspelsmatcher mot Torslanda, Kulladal och tyska Eilendorf. På onsdag kväll vann man mot VP från Uppsala med 6-5 i B-slutspel och på torsdag 13.30 möter man Borgfeld från Tyskland.

dack_helsida
herrallsvenskan

Skickade ner rivalen i Division 1

Handboll Skånela satte spiken i kistan för Rimbos allsvenska sejour, under fredagen besegrade man antagonisterna från landet och skickade samtidigt ner dem i Division 1.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida

Jimmy Karlsson ny klubbchef

Handboll Skånela IF har utsett avgående tränaren Jimmy Karlsson till ny klubbchef: - Jag är mycket glad och stolt över att ha fått detta erbjudande. Det är med den största respekt och ödmjukhet jag valt att tacka ja till denna chans, säger Karlsson i ett uttalande.

joes-helsida
centrum_host_helsida

Lyckat projekt med Spring och lek i Rosersberg

Sport Spring och lek som sedan i höstas drivs som ett samarbete mellan kommunen och Rosersbergs IK uppges vara ett lyckat projekt: - För Sigtuna kommuns del var det självklart att vara med och stötta det här initiativet från Rosersbergs IK. För oss är det jätteviktigt att på olika sätt kunna bidra till att barns möjligheter till god hälsa och ett aktivt liv främjas, säger Monica Fries.

damallsvenskan

Säkrat kval för Skånela

Handboll Skånela tog en poäng av seriesegraren Aranäs och är därmed klara för kval: - En viktig poäng, skönt inför sista omgången, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim efter slutsignalen.

ica_helsida
EXTRA

Historisk bedrift av RA19 – Kvalar till Allsvenskan

Innebandy Den gångna helgen blev RA19 klara för kval till Allsvenskan: - Ett historiskt sådant då varken Rosersberg eller Arlanda tidigare haft damerna i ett Allsvenskt kval så det är självklart riktigt kul, säger tränare Daniel Eklund.

defacto_helsida
hockeyettan

Säsongen över för Wings

Ishockey Som väntat krävdes en bedrift av Wings mot Vännäs med tre poäng och mål för att knipa play off-plats. Det blev bara två och därmed spelar det ingen roll för Wings vad som händer i Kalix.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
ica_outsider
joes_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
dack_outsider
swedol_outsider
connys
pantamera_out