centrum_panorama_hostshopping
Ann-Bly Lässman håller talFoto: Pressbild
Alm, Axelsson och Ann-Bly LässmanFoto: Pressbild

Så firades första maj i Valsta

Socialdemokraterna höll 1 maj-firande i Valsta Centrum. LO:s ungsekreterare Elsa Alm höll tal tillsammans med Marie Axelsson och Ann-Bly Lässman.

centrum_artikel_host

Socialdemokraterna firade traditionsenligt första maj på torget i Valsta med tal från olika representanter. Oppositionsråd Marie Axelsson (S), ordförande för Socialdemokraterna i Sigtuna kommun Ann Bly Lässman (S), och LO:s ungsekreterare Elsa Alm höll tal under evenemanget. Besökarna bjöds på korv och fika, och bandet Valfläsket stod för musiken.

I sitt tal betonade Marie Axelsson behovet av ökat bostadsbyggande och minskad arbetslöshet i kommunen, särskilt med tanke på den höga arbetslösheten, särskilt bland utrikesfödda.

Ann Bly Lässman berörde betydelsen av ABF:s arbete i kommunen och dess positiva effekter.

Elsa Alm från LO tog upp attacken på ett politiskt möte i Gubbängen och betonade behovet av politiska reformer för att stötta arbetare i den nuvarande ekonomiska situationen.

fritidsbanken_helsida
brobygget_2024
connys_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida

Flyg ställdes in: Man kastade sko

Blåljus En man kastade sin skog in i en fönsterruta när han fick besked om att hans flygplan ställts in i samband med de globala tekniska problemen som pågick under fredagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
pantamera_out
fritidsbanken_outsider
brobygget_outsider
connys
centrum_outsider_host
klara_outsider