BoKlok i Steninge slottsbyFoto: Pressbild

Så blir nya BoKlok i Slottsbyn

Nästa vecka startar försäljningen av nya BoKlok i Steninge slottsby: - Vi bygger våra hus på ett modernt och innovativt sätt – inomhus i fabrik. Det gör att vi kan använda smarta tillverkningsprocesser, tänka i stora volymer och på så sätt vara prisvärda. Samtidigt minskar vi vår miljö- och klimatpåverkan och husen skyddas från väder och vind under byggprocessen, säger Helena Wilroth, projektchef på BoKlok.

BoKlok ska bygga 40 lägenheter och 38 par och radhus i Steninge slottsby. Det blir bostäder i varierad storlek men alla blir bostadsrätter. Priserna är från cirka 1,7 miljoner och uppåt. Det nya kvarteret kommer att kallas BoKlok Kronan. Bostäderna fördelas genom en turordningslista.
– Våra kunder har ofta olika önskemål om sina boenden; vissa vill bo stort, andra vill bo mindre, vissa vill bo högre upp och andra i markplan. Genom vår turordningslista får kunderna möjlighet att välja en bostad som passar just dem, i lugn och ro. Att det sker online gör också processen transparent och rättvis, och ingen behöver ha vassa armbågar – processen är samma för alla, säger Helena Wilroth.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening