centrum_panorama_hostshopping
Mia Hämäläinen PerssonFoto: Daniel Iskander
Susan Jibran talade om att S-kvinnor ska kämpa mot islamfobi och förbud mot slöja som framförs på sina håll i Sverige. Foto: Daniel Iskander

(S) mötte märstaborna på 1:a maj

För första gången sedan Uppdrag Granskning mötte Socialdemokraterna och kommunalrådet Ibrahim Khalifa kommuninvånarna i samband med sitt 1:a maj tal på Sätuna: - Det har varit en trevlig dag, folk har kommit hit och umgåtts, sa Mia Hämäläinen Persson, ordförande för Socialdemokratiska arbetarekommunen.

centrum_artikel_host

Ibrahim Khalifa skulle enligt tidschemat ha pratat kl. 11.25 men när märsta.nu kommer ill Sätuna har han redan pratat klart och packat ihop, det blev en ändring i programmet var beskedet från socialdemokrater som var på plats. Arbetarekommunens ordförande Mia Hämäläinen Persson sa istället att det var en trevlig dag, att folk kommit för att umgås och man har pratat arbetarrörelse och löner.

Socialdemokraterna i Sigtuna kommun fick tidigare i veckan kritik av kommuninvånare för att man uttalat sitt stöd för Ibrahim Khalifa efter Uppdrag Granskning som avslöjade kopplingar mellan flera socialdemokratiska kommunalråd och en lokal företagare och medlem i socialdemokraterna. Mia Hämäläinen Persson sa att den enda kritik som riktats mot partiet kommit från lokalmedia men att man inte fått påhopp mot henne eller andra i styrelsen:
– Vi jobbar hårt… Vi har fått revisionen på att kolla på alla indicier som vi fick i tv-programmet.

fritidsbanken_helsida
pantamera_avc_helsida
brobygget_2024
centrum_host_helsida
connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

klara_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
fritidsbanken_outsider
centrum_outsider_host
brobygget_outsider
pantamera_out