centrum_panorama_hostshopping
Polis sökte vid 12-tiden efter en man som rymt i samband med permissionFoto: Insändarbild

Rymling greps av polis

Polisen meddelar att den som rymde vid lunchtid i Sigtuna har gripits.

centrum_artikel_host

Vid 12-tiden på måndagen rymde en man som var på permission. Han lyckades springa ifrån Kriminalvårdens personal. En stor sökinsats mobiliserades med anledning av försvinnandet med både helikopter och polishundar.

Den inledande polisjakten gav inga resultat men vid 16.40-tiden ska han ha gripits. Enligt vittnesuppgifter greps han kring väg 263 vid Garnsviken. Mannen kommer nu att transporteras till någon av kriminalvårdens förvar uppger Polisen.

Ekonomisk kris i regionen kan leda till högre SL-priser

Politik SL står inför en ekonomisk kris med ett budgetunderskott på 1,3 miljarder kronor nästa år, enligt Trafikförvaltningens egna beräkningar. Detta kan leda till nya prishöjningar och ytterligare nedskärningar. Moderaterna i Region Stockholm kräver nu en kriskommission för att hantera situationen.

centrum_host_helsida
brobygget_2024
fritidsbanken_helsida
connys_helsida

Renoveringen av Stora gatan pausas över sommaren

Notiser Renoveringen av Stora gatan i Sigtuna har gått enligt tidsplan och alla vårens etapper är nu färdiga. Som planerat kommer arbetet att pausas över sommaren för att inte störa handeln och turismen under högsäsongen, och det återupptas igen den 19 augusti.

pantamera_avc_helsida

Skyfall förväntas i kommunen idag

Notiser Meteorologerna har utfärdat en varning för skyfallsliknande regn i Sigtuna kommun och övriga delar av södra Svealand och norra Götaland. Enligt prognoserna kommer kraftiga skurar att bildas under eftermiddagen, vilket kan ge stora mängder regn lokalt och orsaka översvämningar.

SSHL satsar på ny belysning som en del av energieffektiviseringen

Nyheter Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket (SSHL) har genom finansiering från EU tagit ett stort steg mot hållbarhet och energieffektivisering. Med stöd från Signify och EU-projektet "Eco2 Schools as New European Bauhaus Lab" har skolan sett märkbara förbättringar i både energieffektivitet och studiemiljö.

mp_tack_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

fritidsbanken_outsider
brobygget_outsider
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
mp_tack_outsider
pantamera_out
connys
ridskola_2020_outsider