socialdemokraterna_maj_panorama
Foto: Ryanair

Ryanair utökar med två linjer

Ryanair expanderar sitt flygutbud från Stockholm Arlanda Airport genom att lägga till nya linjer till Vilnius i Litauen och den populära ön Rhodos i Grekland.

centrum_artikel_host

Charlotte Ljunggren, direktör för Marknad och försäljning på Swedavia, uttrycker glädje över Ryanairs utökning och betonar dess roll i att underlätta för människor att resa för både affärer och fritid. Satsningen från Ryanair indikerar en positiv tro på den svenska flygresenärsmarknaden och stärker kopplingen mellan Sverige och etablerade marknader i Europa. Flygningarna från Stockholm Arlanda till Vilnius kommer att köra två gånger i veckan, medan sträckan till Rhodos kommer att trafikeras två gånger i veckan med start den 31 mars och 2 april 2024, respektive.

mp_helsida_eu
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
forstamaj_helsida
centrum_host_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

eldsjal2024_helsida

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
connys
nrh_sigtuna
mp_eu_outsider
eldsjal2024_out