sap_feb_pan
Foto: Daniel Asplund/Swedavia

Ryanair utökar med linje till Kroatien från Arlanda

Ryanair planerar att utvidga sitt flygutbud från Arlanda när sommarprogrammet 2024 sparkar igång. Det nya tillskottet innebär en direktlinje till Dubrovnik i Kroatien, vilket markerar ett betydande steg för resenärer som söker upptäcka detta populära och internationellt kända turistmål.

centrum_artikel_host

Dubrovnik, känt för sitt milda klimat, rika historia, enastående arkitektur och historiska byggnader, rankas som en av de mest eftertraktade destinationerna i Kroatien. Många besöker staden inte bara för dess sevärdheter utan även för att återförenas med familj och vänner.

Charlotte Ljunggren, direktör för Marknad och försäljning på Swedavia, understryker det ökade förtroendet för den svenska flygresesektorn och ser Ryanairs satsning på fler direktlinjer från både Stockholm Arlanda Airport och Göteborg Landvetter Airport som ett positivt tecken på detta. Ljunggren betonar Ryanairs betydande roll i att knyta samman Sverige med Europa och dess bidrag till ökad tillgänglighet för resenärer oavsett syfte, vare sig det är affärsresor, fritid eller besök hos nära och kära.

Från och med den tredje april kommer Ryanair att trafikera sträckan Stockholm Arlanda Airport till Dubrovnik två gånger i veckan, på onsdagar och söndagar. Detta tillför möjligheter för resenärer att utforska Dubrovniks lockande sevärdheter och uppleva stadens charm och historia under den kommande sommarsäsongen.

SigtunaHöjden prisas med eventpriset

Näringsliv SigtunaHöjdens Lotta Giesenfeld Boman tog emot Stora Eventpriset i samband med Eventmässan tidigare i veckan:- Det är helt klart en fantastisk ära! Jag ser det som ett kvitto på att vi gör rätt saker, gör intryck hos våra branschkollegor, inspirerar och banar väg för andra att satsa på en hållbar framtid, säger Lotta.

skridskodisco_helsida

Ryanair utökar med två linjer

Näringsliv Ryanair expanderar sitt flygutbud från Stockholm Arlanda Airport genom att lägga till nya linjer till Vilnius i Litauen och den populära ön Rhodos i Grekland.

Kraftig ökning av flyg till Nordamerika

Näringsliv Stockholm Arlanda Airport kommer att se en betydande ökning av tillgängligheten till Nordamerika när två nya långlinjer läggs till det befintliga utbudet från flygplatsen. Från och med mitten av april kommer både United Airlines och Delta Air Lines att återvända och trafikera linjer från Stockholm Arlanda till Newark och JFK under sommarsäsongen 2024.

funkisfest_helsida
centrum_host_helsida
spedition_helsida
fritidsbanken_sportlov

WayCup etablerar på Terminal 5

Näringsliv WayCup etablerar sig på Arlanda med ett unikt koncept som skapar en balans mellan njutning och hållbarhet. Bakom detta initiativ står Nordrest och North Way & Co, företag som strävar efter att förbättra framtiden genom innovativa matupplevelser.

sportlov
connys_helsida

Här finns jobben på Arlanda

Näringsliv Swedavia genomförde rekryteringsdag på Arlanda i samarbete med ett omfattande antal arbetsgivare på flygplatserna. Över 30 företag deltog på Arlanda och efterfrågan är stor hos Arlandas aktörer.

steningekompani_helsida
pantamera_avc_helsida

Ökad tågtrafik till kombiterminalen i Rosersberg

Näringsliv Efter en ökad efterfrågan från kontinenten har antalet avgångar mellan YILPORT Stockholm Nord och Europa fördubblats, tack vare Spedition Bode och Kombiverkehrs satsning på utökad tågservice. Från och med januari ökar Europapendeln från tre till sex regelbundna avgångar per vecka.

Nya etableringar hos Corem i Arlandastad

Näringsliv Fastighetsbolaget Corem välkomnar tre betydande hyresgäster, Rikshem, UPS och Industrisupport i Stockholm, till sina specialanpassade lokaler i Arlandastad. Denna expansionsstrategi stärker Corems närvaro och bekräftar förtroendet från framstående företag inom olika branscher.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
funkisfest_outsider
stentekompani_outsider
ridskola_2020_outsider
spedition_outsider
centrum_outsider_host
skridskodisco_outsider
pantamera_out
connys