eldsjal2024_pan
Foto: Rusta

Rusta öppnar upp i slutet av oktober

Rusta öppnar upp i slutet av oktober i centrala Märsta.

centrum_artikel_host

Bygget av nya marknadsplatsen vid Märstarondellen går in i slutfasen och snart ska Rusta öppnar, ett datum har satts vilket är 27:e oktober enligt sajten Market. Butiken är efterlängtad av många kommuninvånare. Rusta har under pandmein expanderat stort i landet och tre nya butiker står klara i oktober bara, varav en i Märsta. Sedan 2020 rör det sig om hela 24 varuhus.

storemore_helsida
connys_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

centrum_host_helsida

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

mp_helsida_eu

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

steningekompani_helsida
eldsjal2024_helsida
pantamera_avc_helsida

Politiker presenterar åtgärder för Arlandas konkurrenskraft

Näringsliv En ny rapport från politiker i Mälardalsrådets temagrupp belyser åtgärder för att stärka Arlandas konkurrenskraft, främja tåg- och sjötrafik samt säkerställa internationell tillgänglighet mot kontinenten och Norge. Ledare från olika regioner betonar Arlandas nyckelroll och behovet av statligt stöd för att säkerställa en framgångsrik infrastrukturutveckling.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

storemore_out
stentekompani_outsider
centrum_outsider_host
eldsjal2024_out
nrh_sigtuna
connys
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
mp_eu_outsider