eldsjal2024_pan
Ian Swinhoe, vd för DSV Sverige och Anders Jonsson, vd på Rototilt Group AB inviger det nya lagret Foto: Pressbild

Rototilt flyttar in hos DSV i Rosersberg

Rototilt som tillverkar olika tillbehör till grävmaskiner har invigt sitt nya centrallager i Rosersberg som därmed flyttar ner från Vindeln.

centrum_artikel_host

Rototilt flyttade från Vindeln till Rosersberg med anledning av av det centrala läget och närheten till Arlanda vilket ska ge kortare ledtider, ökad flexibilitet och tillgänglighet. I Vindeln finns nu produktionen kvar medan centrallagret finns i Rosersberg.

Det nya centrallagret finns inne hos DSV och deras logistikanläggning. Rototilt har tillgång till 2500 kvadratmeter golvyta och 2000 pallplatser.
– Alla leveranser kommer att ske från Rosersberg. Det gör att vi kan renodla verksamheten i Vindeln till enbart produktion. För eftermarknaden innebär det nya lagret ökad tillgänglighet, större utbud och ökad servicegrad. I Vindeln skedde mycket manuellt, här får vi bättre kontroll då mycket är automatiserat och allt är spårbart, säger Jan Karlsson, eftermarknadschef på Rototilt

connys_helsida
spedition_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

pantamera_avc_helsida

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

steningekompani_helsida

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

eldsjal2024_helsida
aldreomsorg_helsida
storemore_helsida
centrum_host_helsida

Politiker presenterar åtgärder för Arlandas konkurrenskraft

Näringsliv En ny rapport från politiker i Mälardalsrådets temagrupp belyser åtgärder för att stärka Arlandas konkurrenskraft, främja tåg- och sjötrafik samt säkerställa internationell tillgänglighet mot kontinenten och Norge. Ledare från olika regioner betonar Arlandas nyckelroll och behovet av statligt stöd för att säkerställa en framgångsrik infrastrukturutveckling.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
connys
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
stentekompani_outsider
spedition_outsider
centrum_outsider_host
outsider_aldreomsorg
storemore_out
eldsjal2024_out