moderat_pan_nov
Det uppskattade firandet i Rosersberg blir inte av i år. Foto: Magnus Granhagen

Rosersberg ställer in valborgsfirandet

Det uppskattade valborgsfirandet i Rosersberg ställs in i år på grund av bristande intresse för att hålla i det bland rosersbergarna.

centrum_artikel_host

Rosersbergs IK har under flera års tid hållit i ett mycket uppskattat valborgsarrangemang som även bjöd på marsch genom orten innan tändning. Men Rosersbergs IK meddelar att firandet inte blir av i år. Tidigare har man kunnat lämna trändågrdsavfall på Råberget eftersom det sedan blev en del av brasan men nu blir det inte längre så.

Anledningen till det inställa arrangemanget är att de personer som tidigare höll i det inte kan fortsätta med det arbetet. Rosersberg uppmanade andra som ville vara en del av firandet att höra av sig men bara en nappade. RIK har också talat med Rosersbergs scoutkår om att låta dem ta över men även där får man inte ihop tillräckligt med intresserade för att sy ihop. RIK poängterar att det inte finns någon koppling med att Sigtuna kommun skulle ha förbjudit dem att arrangera firandet i Rosersberg.

EU-delegater besökte Märsta

Politik EU-befinner sig som bekant i Arlandastad XPO under det första halvåret och på fredagen besökte ett antal delegater Märsta för att diskutera integration.

connys_helsida
defacto_helsida
humbacken_helsida

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

Välbesökt jobbmässa på Arlanda

Nyheter Arlandas jobbmässa blev välbesökt och många var intresserade av jobb på flygplatsen: - Vi är givetvis mycket glada över det stora intresse som finns för att arbeta på Stockholm Arlanda Airport och för de många olika arbetsmöjligheter som flygplatsen erbjuder, kommenterar VD och koncernchefen Jonas Abrahamsson.

pantamera_avc_helsida
moderat_pan_helsida

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
nrh
swedol_outsider
humbacken_outsider
centrum_outsider_host