moderat_fokus_pan

Rosers ny tvåa i femman

Rosersbergs IK är ny tvåa i femman och FC Arlanda spelade 0-0 i Division 3. Här är alla lokala fotbollsresultat.

centrum_artikel_host

Division 3
FC Arlanda spelade 0-0 borta mot Västerås, de kvarstår över nedflyttningsstrecket men är i en negativ trend utan seger i fyra raka matcher. Märsta IK vann sin match hemma mot Vaksala med 2-1.

Division 5Ö
Rosersbergs IK är ny tvåa i tabellen efter 6-3 mot Sunnersta. Sunnersta ledde med 2-0 men RIK vände på steken redan innan paus och tryckte in ytterligare tre mål innan Sunnersta fick ett tröstmål i slutet. Mål RIK: Brolund, Levén, Madsen, Salwey, Näreby, Holm

Division 6Ö
MIK2 förlorade mot Härnevi med 3-1, Abdou Njie gjorde MIK:s mål i slutminuterna. Wigör vann med 4-1 mot Vassunda/LLBK efter mål av Sebastian Hyvärinen, Joakim Fagerlund, Daniel Andersson och Mikael Larsson. Wiggan har nio poäng, fyra efter Palestinska som leder, medan MIK står på fyra poäng och får hålla undan från bottenlagen.

Division 7V
Sigtuna IF spelade 2-2 borta mot Torpedo Kamrat. Man ligger trea, fyra poäng efter Persien FC.

Division 8V
Märsta Syrianska FC vann med 3-0 mot Järlåsa efter mål i andra halvlek av Göran Günes, Mir Nasradin och Bassam Awad.

Division 3 Dam
RIK/SIF förlorade derbyt mot Knivsta med 5-2, målen gjordes av Josefine Stomberg och Caroline Hörstrand. I en haltande tabell ligger laget näst sist med fem raka nederlag, men två lag har redan dragit sig ur.

Division 4 Dam
Märsta IK förlorade mot Östhammar med 4-0, MIK gick som tåget förra året men har nu två segrar på fem matcher. I tabellen har Östhammar 16 poäng på sex matcher. Närmast för MIK är match mot Gamla Upsala2 borta på lördag.

Division 5Ö Dam
Wigör förlorade med hela 11-0 mot ettan Film. Wiggan har en seger på fem matcher och är åtta i tabellen.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll De flesta serier är nu färdigspelade. Märsta IK krigar på i trean för att undvika kval. Rosersbergs IK spelar sista matchen för säsongen på söndag

defacto_helsida
herrallsvenskan

Skånela vann dramatisk match

Handboll Det var en spännande och dramatisk match mellan Skånela IF och IFK Ystad som ägde rum i Vikingahallen inför 200 ivriga åskådare. Matchen slutade med en knapp seger för hemmalaget Skånela, som vann med 27-26.

division 3

Viktig seger för MIK i streckmatchen

Fotboll Märsta IK stod starka i mötet mot IK Frej och säkrade segern med 1-0 efter en dramatisk match. Det avgörande målet kom i den 93:e minuten när Nasir Abdi Osman tog saken i egna händer och prickade in bollen i nätet.

ica_helsida
mp_ute_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

hockeyskola_helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

connys_helsida

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

moderat_fokus_helsida
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

nrh_sigtuna

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

adhd_kommun
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
mp_ute_outsider
ica_outsider
swedol_outsider
kommun_skoterska_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
moderat_bli_medlem
kommun_adhd_outsider
centrum_outsider_host
hockeyskola_outsider
pantamera_out