sap_feb_pan
Genrebild från tidigare haverilarmFoto: MMS-Bild

Rök i flygplanskabin – Stort pådrag

Brandkår, ambulans och polis larmades till Arlanda vid 10-tiden rökutveckling i en kabin på ett flygplan som stod på marken.

centrum_artikel_host

Ett larm om rökutveckling från kabinen på ett flygplan inkom till räddningstjänsten klockan 10:03. Vid den tidpunkten var ingen räddningsenhet på plats.

Polisen är också involverad i händelsen och bistår räddningstjänsten. Ola Österling, polisens presstalesperson, uppger för Aftonbladet att räddningstjänsten har bestämt att evakuera ett flygplanet. Planet hade 189 passagerare ombord när beslut fattades om evakuering enligt tidningen.

SL i samarbete för fossilfri framtid

Notiser Shift2Access är ett banbrytande samarbete där Trafikförvaltningen i Region Stockholm, tillsammans med Region Skåne och Västra Götalandsregionen, strävar efter att utveckla innovativa lösningar för en fossilfri, inkluderande och resurseffektiv framtid.

connys_helsida
funkisfest_helsida
steningekompani_helsida
skridskodisco_helsida
pantamera_avc_helsida
foraldranatverk_helsida

Före detta finansregionsrådet lämnar sitt uppdrag

Politik Oppositionsregionrådet Irene Svenonius meddelade vid ett extrainsatt möte med den moderata regiongruppen i Stockholm att hon lämnar såväl sina uppdrag för Moderaterna i Region Stockholm som övriga uppdrag för Moderaterna. Efter sju år som gruppledare på heltid, varav sex år som finansregionråd (2017-2022) under en turbulent period för Stockholmsregionen.

centrum_host_helsida

Trafikverket arbetar med att åtgärda potthål

Nyheter Trafikverket upplever för närvarande ökade problem med potthål på vägarna. Vägnätet är omfattande, vilket gör det till ett betydande arbete att åtgärda dessa problem. De stora vägarna som påverkas i kommunen inkluderar 263, 273 och 255, där det är särskilt många potthål mellan Märsta och Sigtuna i båda riktningarna.

A-traktorer fortsätter öka

Notiser Den senaste utvecklingen inom användningen av A-traktorer i Sverige och särskilt i Sigtuna kommun visar en markant ökning under det senaste decenniet, med fortsatt tillväxt under 2023. Enligt nyligen publicerade siffror från Trafikanalys har antalet A-traktorer i Sigtuna ökat för tredje året i rad, vilket pekar på en stadigt växande trend i regionen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
stentekompani_outsider
connys
pantamera_out
skridskodisco_outsider
ridskola_2020_outsider
funkisfest_outsider
foraldranatverk_outsider
nrh_sigtuna