kyrka_advent _pan

Risk för SAS-strejk på Arlanda

SAS-piloter hotar med strejk och om facket inte kommer överens med ledningen blir det strejk på onsdagen.

centrum_artikel_host

20 000-30 000 resenärer kan påverkas av strejken om SAS-piloterna och flygbolagets ledning inte kommer överens, rapporterar SVT Nyheter. Tre veckor har gått sedan Svensk pilotförening lämnade in sitt strejkvarsel, man har sedan dess inte kommit överens om nytt kollektivavtal. SAS har å sin sida varslat om lockout vilket innebär att piloterna stängs ute från sina arbeten. Natten mot onsdag inleds strejken och det är samtidigt högtryck på resor, men den som riskerar att drabbas kan kostnadsfritt boka om.

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

dackskifte_helsida
moderat_pan_helsida
advent_kyrka_helsida
julmarknad_2022
vintermarknad_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

agy_oppethus
connys_helsida
defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
centrum_outsider_host
marknaden_outsider
swedol_outsider
nrh
kyrka_outsider_advent
dackskifteoutsider
connys
vintermarknad_outsider
ridskola_2020_outsider