helsida_bostad
Steningehöjdens skola fick besök av Fredrik Malm och Pernilla Bergqvist. Här tillsammans med biträdande rektor Marie Iskander, Jennifer Bengtsson, Anna Wassdahl och Anna-Lena, enhetschef för Mångkulturella enheten i Sigtuna kommun.Foto: Pressbild

Riksdagsledamoten besökte skola i Steningehöjden

Liberalernas skolpolitiske talesperson Fredrik Malm besökte Steningehöjdens skola i fredags: - Det var mycket lärorikt besök där jag får se hur liberal politik gör skillnad i praktiken, säger Malm i ett uttalande.

centrum_artikel_host

Fredrik Malm besökte tillsammans med Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L) Steningehöjdens skola under fredagen. Där fick de träffa skolledningen och medarbetare som berättade om skolans utvecklingsarbete kring förbättra skolresultat, sociala team, digitalt lärande och modersmålsundervisning.
– Vi var mycket imponerade att ta del av det utvecklingsarbete som bedrivs på skolan och hur engagerade ledning och medarbetare är för att eleverna ska nå sina kunskapsmål, känna sig trygga och må bra, säger Malm och Bergqvist i ett gemensamt uttalande.

Malm säger vidare att det var lärorikt att se hur liberal politik gör skillnad i praktiken. Han menar på att mycket av den liberala politiken som drivs av Liberalerna på nationell nivå genomförs i praktiken i Sigtuna.
– Som bland annat sociala team som bidrar till minska arbetsbördan för lärarna och skapar studiero på skolan. Det är glädjande se den positiva skolutvecklingen kommunen har haft under liberalt ledarskap och engagerade medarbetare.

pantamera_avc_helsida
toppbanner
ungdomsarbete_helsida
centrum_sommar2022_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
valet2022

Ordförande för kommunrevisionen hoppar av politiken

Politik Socialdemokraternas Steffen Oxenvad lämnar politiken efter att bland annat varit ordförande i kommunrevisionen: - Jag kommer inte engagera mig politiskt i Sigtuna kommun för en överskådlig framtid. Det är såklart möjligt att jag hoppar på ett opolitiskt föreningsuppdrag, skulle möjligheten uppstå. Där saknas alltid folk, säger Steffen Oxenvad i ett uttalade.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

arbete_outsider
centrum_sommar_outsider2022
pantamera_out
nrh
connys
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider