moderat_pan_nov
Foto: märsta.nu
Foto: märsta.nu

MIK vann Nationaldagsderbyt

Drygt 100 åskådare hade tagit sig till Midgårdsvallen för att se derbyt mellan Märsta IK-Rosersbergs IK.

centrum_artikel_host

Derbyt bjöd på en färgsprakande start med mål redan efter åtta minuter genom Isac Leonardo. MIK replikerade kort därpå efter mål av Mathyo Mato. Märsta IK var det spelförande laget i första men fick inte utdelning, man brände bland annat ett friläge. RIK stack upp med sina omställningar men det blev aldrig farligt. I andra kom utdelningen för MIK genom Elvis Mashilingi i 65:e minuten och Troy Linnes på övertid. Märsta befäster andraplatsen, Fanna går dock som tåget och tog en ny seger i helgen. Härnäst är det toppmatch för MIK borta mot Håbo på söndag.

dackskifte_helsida
centrum_host_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

agy_oppethus
connys_helsida
damallsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

advent_kyrka_helsida
pantamera_avc_helsida
upplandscupen

MIK föll i finalen

Fotboll MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

herrallsvenskan

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Handboll Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

moderat_pan_helsida
upplandscupen

MIK i cupfinal på lördag

Fotboll Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

hockeyettan

Wings föll i derbyt

Ishockey 900 åskådare bänkade sig i Renew Arena för att se derbyt mellan Väsby-Wings. Väsby hade en stark andraperiod som bäddade för segern.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
swedol_outsider
kyrka_outsider_advent
dackskifteoutsider
pantamera_out
nrh