defacto_pan2020
Foto: märsta.nu
Foto: märsta.nu

MIK vann Nationaldagsderbyt

Drygt 100 åskådare hade tagit sig till Midgårdsvallen för att se derbyt mellan Märsta IK-Rosersbergs IK.

centrum_artikel_host

Derbyt bjöd på en färgsprakande start med mål redan efter åtta minuter genom Isac Leonardo. MIK replikerade kort därpå efter mål av Mathyo Mato. Märsta IK var det spelförande laget i första men fick inte utdelning, man brände bland annat ett friläge. RIK stack upp med sina omställningar men det blev aldrig farligt. I andra kom utdelningen för MIK genom Elvis Mashilingi i 65:e minuten och Troy Linnes på övertid. Märsta befäster andraplatsen, Fanna går dock som tåget och tog en ny seger i helgen. Härnäst är det toppmatch för MIK borta mot Håbo på söndag.

MIK klara för Division 3

Fotboll Resultatet mellan Bollstanäs och Frej på söndagen innebar Märsta IK är klara för Division 3 redan innan den sista omgången.

mp_ute_helsida
hockeyettan

Premiärseger för Wings

Ishockey I en intensiv och spännande match mellan Enköping och Wings slutade det med en imponerande seger för Wings med 4-1. Det var bröderna Pentlers kväll i Bahcohallen när de tillsammans satte sitt prägel på matchen. Oscar Pentler var en målskytt i toppklass och lyckades nätta två gånger, medan Oliver Pentler också bidrog med ett mål.

joes-helsida
nrh_sigtuna
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll De flesta serier är nu färdigspelade. Märsta IK krigar på i trean för att undvika kval. Rosersbergs IK spelar sista matchen för säsongen på söndag

defacto_helsida
herrallsvenskan

Skånela vann dramatisk match

Handboll Det var en spännande och dramatisk match mellan Skånela IF och IFK Ystad som ägde rum i Vikingahallen inför 200 ivriga åskådare. Matchen slutade med en knapp seger för hemmalaget Skånela, som vann med 27-26.

division 3

Viktig seger för MIK i streckmatchen

Fotboll Märsta IK stod starka i mötet mot IK Frej och säkrade segern med 1-0 efter en dramatisk match. Det avgörande målet kom i den 93:e minuten när Nasir Abdi Osman tog saken i egna händer och prickade in bollen i nätet.

adhd_kommun
centrum_host_helsida
connys_helsida
ica_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

pantamera_avc_helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

joes_outsider
swedol_outsider
nrh
kommun_adhd_outsider
pantamera_out
ica_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
kommun_skoterska_outsider
connys
mp_ute_outsider