kommun_skoterska

RIK tog inte chansen när MIK hjälpte till

Rosersbergs IK tappade greppen om seriesegern inför sista omgången trots att Märsta hjälpte till.

centrum_artikel_host

Märsta IK gjorde sitt för att hjälpa Rosersberg. De besegrade Unik på bortaplan med 2-1 efter en bra genomförd match där Troy Linnes och Roy Zeinou gör målen. I och med segern har MIK chans på kvalspel till Division 3 om man vinner sista matchen samtidigt som Rådmansö, Unik och Rosersbergs IK tappar poäng.

Rosersbergs IK satte sig i en sämre position inför avslutningen. Man fick bara 2-2 mot Palestinska. Ett onödigt resultat med tanke på att Fredrik ”Mulle” Lindberg gjorde 2-0 för RIK med knappa 20 minuter kvar att spela, Andreas Munter satte 1-0 efter 64 minuter. Men Palestinska reducerade i 84:e minuten och kvitteringen kom i 88:e minuten. Därmed tappade RIK serieledningen och är en poäng efter Vaksala. På söndag möts lagen i Uppsala. RIK behöver en seger för att kliva upp direkt, oavgjort räcker sannolikt för en kvalplats.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll De flesta serier är nu färdigspelade. Märsta IK krigar på i trean för att undvika kval. Rosersbergs IK spelar sista matchen för säsongen på söndag

hockeyskola_helsida
herrallsvenskan

Skånela vann dramatisk match

Handboll Det var en spännande och dramatisk match mellan Skånela IF och IFK Ystad som ägde rum i Vikingahallen inför 200 ivriga åskådare. Matchen slutade med en knapp seger för hemmalaget Skånela, som vann med 27-26.

division 3

Viktig seger för MIK i streckmatchen

Fotboll Märsta IK stod starka i mötet mot IK Frej och säkrade segern med 1-0 efter en dramatisk match. Det avgörande målet kom i den 93:e minuten när Nasir Abdi Osman tog saken i egna händer och prickade in bollen i nätet.

pantamera_avc_helsida
mp_ute_helsida
ica_helsida
connys_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

nrh_sigtuna

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

adhd_kommun

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

centrum_host_helsida
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

defacto_helsida

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

moderat_fokus_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
mp_ute_outsider
swedol_outsider
hockeyskola_outsider
pantamera_out
nrh
moderat_bli_medlem
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
ica_outsider
kommun_adhd_outsider
kommun_skoterska_outsider