centrum_panorama_hostshopping
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

RIK-produkt i U19-landslaget

Jonas Rosén som är fostrad i Rosersbergs IK har tagits ut till U19-landslaget.

centrum_artikel_host

U19-landslagets juliläger har tagits ut, bland dessa finns Jonas Rosén med moderklubb Rosersbergs IK. Jonas har möjlighet att komma med i VM-truppen vid en bra prestation. Han spelar numera i AIK. Lägret har förlagts till finländska Eerikkilä, 25-29 juli. U19 VM spelas i Danmark i april 2023.
– De som är uttagna är ett gäng explosiva, duellstarka spelare som gärna bryter mönstret, säger Jonatan Brolin, förbundskapten.

gothia cup

Bygdens lag ute ur Gothia Cup

Fotboll Det är färdigspelat för bygdens tre lag som var på Gothia Cup; Märsta IK i P18 och Sigtuna Märsta United som har två lag i spel.

pantamera_avc_helsida

Lyckat SM för Märsta BMX

Sport Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

centrum_host_helsida
connys_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Sport Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

brobygget_2024
fritidsbanken_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Sport I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider
pantamera_out
fritidsbanken_outsider
klara_outsider
centrum_outsider_host