kommun_skoterska
Rasmus Edin

RIK föll i toppmötet

Rosersbergs IK föll i toppmötet mot Håbo och tappar därmed viktiga poäng om seriesegern.

centrum_artikel_host

Division 4 avgörs bara i enkelmöten denna säsong och nu behöver Rosersbergs IK plocka in tre poäng för att kunna vinna serien. Detta sedan man förlorat mot Håbo FF på söndagen med 4-2. Håbo hade läget under kontroll efter att man tagit ledningen med 1-0 i första halvlekens sista minut. Tidigt i andra kom 2-0 innan Jack Jobran kunde kvittera i 62:a minuten. Men direkt därpå kom 3-1 för Håbo och 4-1 i 67:e minuten. Andreas Munter putsade till siffrorna i 70:e minuten.

Efter fyra matcher så är RIK 4:a i serien men det är tätt mellan lagen, det skiljer fyra poäng mellan ettan och femman. RIK har alltså tre poäng upp till Håbo. Normalt sett brukar plats 2-3 ge kvalplats till Division 3. Närmast väntar match mot Brottby hemma på Råbergsvallen.

herrallsvenskan

Skånela vann dramatisk match

Handboll Det var en spännande och dramatisk match mellan Skånela IF och IFK Ystad som ägde rum i Vikingahallen inför 200 ivriga åskådare. Matchen slutade med en knapp seger för hemmalaget Skånela, som vann med 27-26.

connys_helsida
division 3

Viktig seger för MIK i streckmatchen

Fotboll Märsta IK stod starka i mötet mot IK Frej och säkrade segern med 1-0 efter en dramatisk match. Det avgörande målet kom i den 93:e minuten när Nasir Abdi Osman tog saken i egna händer och prickade in bollen i nätet.

moderat_fokus_helsida
pantamera_avc_helsida
nrh_sigtuna
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

adhd_kommun

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

centrum_host_helsida

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

Sport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

joes-helsida

Kim Taekwondo på Kadett-VM

Sport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

ica_helsida
defacto_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

hockeyskola_helsida
svenska cupen

Toppmatch stundar i Vikingahallen

Handboll På fredag den 1 september kommer det att vara en spännande handbollsmatch i Vikingahallen. Skånelas herrlag kommer att möta Handbollsliga-laget Hammarby IF HF i den sista gruppspelsmatchen och samtidigt gruppfinalen i grupp 4 av ATG Svenska Cupen. Matchen börjar klockan 19:00.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

joes_outsider
ica_outsider
nrh
pantamera_out
moderat_bli_medlem
ridskola_2020_outsider
connys
swedol_outsider
centrum_outsider_host
kommun_adhd_outsider
socialdem_sep23_outsider
kommun_skoterska_outsider
hockeyskola_outsider