kyrka_advent _pan
Richard Lindvall har medverkat i TV4 ett antal gångerFoto: Skärmdump/TV4

Richard vittnar i skandalen kring Statens fastighetsverk

Visselblåsaren Richard Lindvall som larmade om korruption på Statens fastighetsverk är huvudvittne i rättegången som startar nästa vecka.

centrum_artikel_host

Nästa vecka startar rättegången mot tre personer som åtalats för grov korruption kring Statens fastighetsverk i Rosersbergs slott bland annat. Richard Lindvall var den som larmade om oegentligheterna och han har sedan dess föreläst om visselblåsaren roll i samhället.

Utredningen gällande Statens fastighetsverk och de tre personerna har pågått i tre år och bygger på Lindvalls uppgifter. Richard ska vittna 16:e oktober som sista person. Richar föreläser tillsammans med den person som larmade om läkaren Paolo Maccharani vid Karolinska. Syfett är att försöka förstå svenska befolkningen hur de 471 myndigheterna som finns i landet bedriver verksamhet som kan liknas med att de drivs som om det vore deras egna företag med mer eller mindre total avsaknad av extern kontroll.

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

connys_helsida
advent_kyrka_helsida
agy_oppethus
moderat_pan_helsida
vintermarknad_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

julmarknad_2022
defacto_helsida
centrum_host_helsida
dackskifte_helsida
pantamera_avc_helsida
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
marknaden_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
nrh
dackskifteoutsider
connys
vintermarknad_outsider
kyrka_outsider_advent