eldsjal2024_pan
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Resultatlös jakt efter inbrottstjuvar

Polisen sökte efter inbrottstjuvar i Märsta tidigt i morse.

centrum_artikel_host

Vid 4-tiden larmades polis till en bostad i Märsta sedan en boende upptäckt att någon försökte göra inbrott i dennes bostad. Gärningspersonerna som var fyra till antalet avbröt inbrottet och lämnade platsen. Den boende som avbröt inbrottet ådrog sig skador i samband med inbrottet men behövde inte sjukvård.

Polis sökte under morgonen med polisbilar och helikopter. Man kontrollerade ett antal personer men ingen misstänkt har ännu gripits. En förundersökning om försök till grov stöld och misshandel har inletts meddelar Polisen.

mp_helsida_eu
storemore_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida
steningekompani_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

pantamera_avc_helsida
eldsjal2024_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
storemore_out
pantamera_out
eldsjal2024_out
connys
mp_eu_outsider
stentekompani_outsider
ridskola_2020_outsider