moderat_pan_nov
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Resultatlös jakt efter inbrottstjuvar

Polisen sökte efter inbrottstjuvar i Märsta tidigt i morse.

centrum_artikel_host

Vid 4-tiden larmades polis till en bostad i Märsta sedan en boende upptäckt att någon försökte göra inbrott i dennes bostad. Gärningspersonerna som var fyra till antalet avbröt inbrottet och lämnade platsen. Den boende som avbröt inbrottet ådrog sig skador i samband med inbrottet men behövde inte sjukvård.

Polis sökte under morgonen med polisbilar och helikopter. Man kontrollerade ett antal personer men ingen misstänkt har ännu gripits. En förundersökning om försök till grov stöld och misshandel har inletts meddelar Polisen.

connys_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

advent_kyrka_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
moderat_pan_helsida
defacto_helsida
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

dackskifte_helsida
agy_oppethus

Uppgraderar vädervarning

Nyheter SMHI uppgraderar vädervarningen för söndagen till en Orange varning gällande Sigtuna kommun och större delen av länet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
pantamera_out
connys
centrum_outsider_host
dackskifteoutsider
swedol_outsider
kyrka_outsider_advent
nrh