nationaldagen_pan

Restriktionerna kring idrotten i kommunen ligger kvar

Restriktioner kring att barn och ungdomar enbart får vistas ett visst antal i kommunens hallar och planer ligger kvar resten av månaden.

centrum_artikel_host

Kultur- och fritidsförvaltningen har beslutat att förlänga restriktioner inom barn- och ungdomsidrotten när det gäller aktiviteter i kommunens hallar och planer. Det innebär att inga omklädningsrum får användas och att man får vistas ett visst antal utövare på varje yta.
– Sigtuna kommun följer utvecklingen av pandemin och hur det påverkar verksamheter på lokal nivå. Vi utgår ifrån de olika lagar och rekommendationer som myndigheter och regionens samverkansorganisation beslutar, skriver Kultur- och fritidsförvaltningen i ett uttalande.

Beslutet som nu förlängts gäller till 2:a maj, 30 april ska ett nytt beslut kommuniceras till föreningarna. Skolor och organiserad idrott får använda hallar och planer, allmänhet kan inte boka. Midgårdsbadet håller fortsatt stängt för allmänhet men inte för invånare som har behov av medicinska skäl eller skolverksamhet.

pantamera_avc_helsida
mp_helsida_eu
seniormassa_pan
connys_helsida
centrum_host_helsida

SBRF tvåa i dressyr

Förening En andra placering för SBRF i division 2 dressyr. Under söndagen gick omgång 3 och finalen av upplands dressyrallsvenskan div 2 arrangerad av Bälinge.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
mp_eu_outsider
eu_valet_outsider
connys
nationaldag_outsider
seniormassa_outsider
pantamera_out
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider