sap_pan23

Restriktionerna kring idrotten i kommunen ligger kvar

Restriktioner kring att barn och ungdomar enbart får vistas ett visst antal i kommunens hallar och planer ligger kvar resten av månaden.

centrum_artikel_host

Kultur- och fritidsförvaltningen har beslutat att förlänga restriktioner inom barn- och ungdomsidrotten när det gäller aktiviteter i kommunens hallar och planer. Det innebär att inga omklädningsrum får användas och att man får vistas ett visst antal utövare på varje yta.
– Sigtuna kommun följer utvecklingen av pandemin och hur det påverkar verksamheter på lokal nivå. Vi utgår ifrån de olika lagar och rekommendationer som myndigheter och regionens samverkansorganisation beslutar, skriver Kultur- och fritidsförvaltningen i ett uttalande.

Beslutet som nu förlängts gäller till 2:a maj, 30 april ska ett nytt beslut kommuniceras till föreningarna. Skolor och organiserad idrott får använda hallar och planer, allmänhet kan inte boka. Midgårdsbadet håller fortsatt stängt för allmänhet men inte för invånare som har behov av medicinska skäl eller skolverksamhet.

sap_sep23_helsida
hockeyskola_helsida
nrh_sigtuna
centrum_host_helsida
defacto_helsida
pantamera_avc_helsida

SBRF tvåa i dressyr

Förening En andra placering för SBRF i division 2 dressyr. Under söndagen gick omgång 3 och finalen av upplands dressyrallsvenskan div 2 arrangerad av Bälinge.

ica_helsida
joes-helsida
moderat_fokus_helsida
connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

moderat_bli_medlem
nrh
connys
socialdem_sep23_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
ica_outsider
swedol_outsider
hockeyskola_outsider
joes_outsider
ridskola_2020_outsider