centrum_panorama_hostshopping

Restriktioner hävs för idrottsföreningarna

Sigtuna kommun häver restriktioner över hallar, planer samt omklädningsrum.

centrum_artikel_host

Från och med 15:e juli kan kommunens idrotts- och föreningsliv på nytt nytta hallar, planer och omklädningsrum på samma villkor som innan pandemin, det innebär att man inte längre är begränsad till antal utövare i en hall eller plan. Omklädningsrummen öppnas upp igen. Dessutom kommer allmänheten kunna hyra hallar.

Sigtuna kommun skriver i ett mail till föreningarna att inskränkningar på nytt kan komma att ske om pandemisituationen förvärras. Sigtuna och andra stockholmskommuner har kritiserats under pandemin för att de inskränkt barn- och ungdomars idrottsutövande. Särskilt kring jul- och nyår då hallar, ishallar och planer stängdes helt för bokning.

Sedan februari har barn- och ungdomar kunnat träna men det har varit begränsat i antalet utövare. Ungdomar födda 2002 eller tidigare har inte kunnat varken träna eller spela matcher. Begränsningar i antal både inomhus och utomhus tas bort efter 15:e juli.

fritidsbanken_helsida
pantamera_avc_helsida
brobygget_2024
mp_tack_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida

SBRF tvåa i dressyr

Förening En andra placering för SBRF i division 2 dressyr. Under söndagen gick omgång 3 och finalen av upplands dressyrallsvenskan div 2 arrangerad av Bälinge.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

brobygget_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
mp_tack_outsider
fritidsbanken_outsider
pantamera_out
connys