moderat_sep_pan
Foto: MMS-Bild

Resultatlös jakt efter restaurangrånare

En restaurang rånades i Märsta under kvällen och polis sökte med polispatrull och helikopter efter en misstänkt gärningsperson.

centrum_artikel_host

Vid 20.40-tiden larmades polis till ett rån i centrala Märsta. En gärningsperson tvingades till sig kontanter från restaurangbiträdet med hjälp av ett stickvapen. Polis har både polispatruller och en helikopter i luften som söker i området samt Valsta. Vid 21.10 meddelade Polisen att ingen var ännu gripen.

Uppdatering 7.17
Polisen avslutade ärendet sent igår kväll och ingen person var misstänkt för brottet eller frihetsberövad i ärendet.

defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
ungdomsarbete_helsida
valet2022

Ordförande för kommunrevisionen hoppar av politiken

Politik Socialdemokraternas Steffen Oxenvad lämnar politiken efter att bland annat varit ordförande i kommunrevisionen: - Jag kommer inte engagera mig politiskt i Sigtuna kommun för en överskådlig framtid. Det är såklart möjligt att jag hoppar på ett opolitiskt föreningsuppdrag, skulle möjligheten uppstå. Där saknas alltid folk, säger Steffen Oxenvad i ett uttalade.

connys_helsida
toppbanner
valet2022

Nyans fick över en procent i 14 distrikt

Politik märsta.nu rapporterade i söndags om distriktet Norra Valsta där Nyans fick cirka 6 procent av rösterna men i Södra Valsta var det över 8 procent som lade rösten på Nyans i valet till riksdagen.

centrum_sommar2022_helsida
valet2022

Bergqvist: (S) kommer med felaktigheter

Politik Socialdemokraterna gick till attack mot Liberalerna och Centerpartiet för att göra sig beroende av SD. Men det här något som avfärdas av Liberalerna: - Som vanligt kommer Socialdemokraterna och Marie Axelsson helt medvetet med rena felaktigheter, säger Pernilla Bergqvist (L).

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022
arbete_outsider
nrh
pantamera_out
galan_outsider
connys