galan_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi

Resenär blandade vätskor på flygplan

En resenär som skulle flyga från Arlanda upptäcktes blanda vätskor ombord varpå polis.

centrum_artikel_host

Vid 13.20-tiden kallades polis till ett flygplan sedan säkerhetskontrollanter stoppat en resenär som rörde vätskor ombord på ett plan. I samband med att personen skulle kontrollera så eskalerade läget varpå gränspolisens patrull komma till platsen för att reda ut vad som hänt.
– Det är högljutt och bråkigt. Det är oklart vad det rör sig om för vätskor, säger Ola Österling, presstalesperson hos Polisen, till Aftonbladet.

toppbanner
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
valet2022

Ordförande för kommunrevisionen hoppar av politiken

Politik Socialdemokraternas Steffen Oxenvad lämnar politiken efter att bland annat varit ordförande i kommunrevisionen: - Jag kommer inte engagera mig politiskt i Sigtuna kommun för en överskådlig framtid. Det är såklart möjligt att jag hoppar på ett opolitiskt föreningsuppdrag, skulle möjligheten uppstå. Där saknas alltid folk, säger Steffen Oxenvad i ett uttalade.

ungdomsarbete_helsida
defacto_helsida
valet2022

Nyans fick över en procent i 14 distrikt

Politik märsta.nu rapporterade i söndags om distriktet Norra Valsta där Nyans fick cirka 6 procent av rösterna men i Södra Valsta var det över 8 procent som lade rösten på Nyans i valet till riksdagen.

centrum_sommar2022_helsida
valet2022

Bergqvist: (S) kommer med felaktigheter

Politik Socialdemokraterna gick till attack mot Liberalerna och Centerpartiet för att göra sig beroende av SD. Men det här något som avfärdas av Liberalerna: - Som vanligt kommer Socialdemokraterna och Marie Axelsson helt medvetet med rena felaktigheter, säger Pernilla Bergqvist (L).

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_outsider2022
galan_outsider
arbete_outsider
nrh
pantamera_out
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
connys