eldsjal2024_pan
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Resenär betalade inte för flyget

En incident av ovanlig karaktär inträffade tidigt på måndagsmorgonen vid Sveriges största flygplats, Arlanda, när en ankommande resenär greps misstänkt för ringa bedrägeri.

centrum_artikel_host

Händelsen, som polisen rapporterade inträffade kl. 04:34, började redan ombord på flyget när det upptäcktes att den berörda passageraren hade valt att inte betala för sina tjänster under flygningen. Det exakta omfånget av de tjänster som inte betalats för är ännu inte offentliggjorda, men handlingen ledde till att resenären greps strax efter landning på Arlanda.

Polis kallades till flygplatsen där de mötte upp med flygpersonal och den misstänkte resenären. Efter en initial utredning på plats kunde polisen bekräfta att individen nu är misstänkt för ringa bedrägeri.

mp_helsida_eu
eldsjal2024_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
storemore_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
storemore_out
mp_eu_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
eldsjal2024_out
ridskola_2020_outsider