sap_feb_pan
Foto: Pressbild/Swedavia

Rekryteringsdag på Arlanda under fredagen

Redan nu på fredag 12 januari är det rekryteringsdag på Arlanda. Rekryteringsdagen har varit en givande dag där flygplatsens aktörer kan träffa arbetssökande.

centrum_artikel_host

Efter den framgångsrika rekryteringen förra året på Arlanda flygplats väljer Swedavia att återigen satsa stort på rekrytering. Den här gången utvidgas evenemanget till att inkludera både Göteborg Landvetter Airport och Stockholm Arlanda Airport, där egna rekryteringsdagar kommer att äga rum under januari månad.

Den första av de två rekryteringsdagarna hålls på Stockholm Arlanda Airport den 12 januari. Efter förra årets gemensamma rekryteringsdag, som resulterade i ett imponerande antal nya anställningar inom olika yrkesområden och anställningsformer, både tillsvidare- och sommarjobb, ser Swedavia fram emot att återigen samla Sveriges största flygplatsers samarbetspartners.

Under rekryteringsdagen på Arlanda kommer besökare att ges möjlighet att träffa olika arbetsgivare och få insikt i den breda variationen av yrken som finns tillgängliga. Målet är att förse arbetskraftsbehovet vid flygplatsen med kompetenta och engagerade medarbetare. Detta initiativ kommer att vara en plattform för arbetssökande att interagera med potentiella arbetsgivare och upptäcka de hundratals lediga tjänster som kommer att finnas tillgängliga i framtiden.

funkisfest_helsida

Politiker presenterar åtgärder för Arlandas konkurrenskraft

Näringsliv En ny rapport från politiker i Mälardalsrådets temagrupp belyser åtgärder för att stärka Arlandas konkurrenskraft, främja tåg- och sjötrafik samt säkerställa internationell tillgänglighet mot kontinenten och Norge. Ledare från olika regioner betonar Arlandas nyckelroll och behovet av statligt stöd för att säkerställa en framgångsrik infrastrukturutveckling.

skridskodisco_helsida
connys_helsida

SigtunaHöjden prisas med eventpriset

Näringsliv SigtunaHöjdens Lotta Giesenfeld Boman tog emot Stora Eventpriset i samband med Eventmässan tidigare i veckan:- Det är helt klart en fantastisk ära! Jag ser det som ett kvitto på att vi gör rätt saker, gör intryck hos våra branschkollegor, inspirerar och banar väg för andra att satsa på en hållbar framtid, säger Lotta.

Ryanair utökar med två linjer

Näringsliv Ryanair expanderar sitt flygutbud från Stockholm Arlanda Airport genom att lägga till nya linjer till Vilnius i Litauen och den populära ön Rhodos i Grekland.

centrum_host_helsida

Kraftig ökning av flyg till Nordamerika

Näringsliv Stockholm Arlanda Airport kommer att se en betydande ökning av tillgängligheten till Nordamerika när två nya långlinjer läggs till det befintliga utbudet från flygplatsen. Från och med mitten av april kommer både United Airlines och Delta Air Lines att återvända och trafikera linjer från Stockholm Arlanda till Newark och JFK under sommarsäsongen 2024.

steningekompani_helsida
pantamera_avc_helsida
foraldranatverk_helsida

WayCup etablerar på Terminal 5

Näringsliv WayCup etablerar sig på Arlanda med ett unikt koncept som skapar en balans mellan njutning och hållbarhet. Bakom detta initiativ står Nordrest och North Way & Co, företag som strävar efter att förbättra framtiden genom innovativa matupplevelser.

Här finns jobben på Arlanda

Näringsliv Swedavia genomförde rekryteringsdag på Arlanda i samarbete med ett omfattande antal arbetsgivare på flygplatserna. Över 30 företag deltog på Arlanda och efterfrågan är stor hos Arlandas aktörer.

Ökad tågtrafik till kombiterminalen i Rosersberg

Näringsliv Efter en ökad efterfrågan från kontinenten har antalet avgångar mellan YILPORT Stockholm Nord och Europa fördubblats, tack vare Spedition Bode och Kombiverkehrs satsning på utökad tågservice. Från och med januari ökar Europapendeln från tre till sex regelbundna avgångar per vecka.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
funkisfest_outsider
stentekompani_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
foraldranatverk_outsider
connys
nrh_sigtuna
skridskodisco_outsider