centrum_panorama_hostshopping
Foto: Pressbild

Rekordmånga hundar intar Arlanda

Happy Dog-konceptet hos Clarion kommer till detta nyår att slå rekord: - Happy Dog konceptet har verkligen blivit en succè, säger Clarion Hotel Arlandas VD Björn Callin.

centrum_artikel_host

Redan på Alla hjärtans dag var det uppbokad med främst hundar för nyårsfirande på Clarion Hotel Arlanda.
– Succèn ligger inte bara i att vi erbjuder hotellrum till husdjur utan att hela helgen är fylld av aktiviteter. Det är en helg när våra gäster får chansen att umgås och skapa nya kontakter, Säger Björn Callin, VD Clarion Hotel Arlanda Airport

2013 startades konceptet med Happy dog, det vill säga fyrverkerifritt firande eftersom Arlanda är en fyrverkerifrizon. Under hela helgen kommer det att vara aktiviteter och Svenska Brukhundklubben genomför aktiviteter för både hundar och besökare. Totalt beräknas 380 hundar bo över nyårsnatten på Clarion, en ökning med 60 hundar jämfört med förra året. Men inte bara hundar är välkomna, det har genom åren även checkats in katter, en papegoja och en sköldpadda.

pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida
centrum_host_helsida
brobygget_2024
connys_helsida

14 miljoner till utsatta skolor i kommunen

Nyheter Skolverket har delat ut cirka 14,5 miljoner kronor till tre skolor i kommunen: - Regeringen vill göra det mer attraktivt att arbeta på skolor med svårare förutsättningar, uppger skolminister Lotta Edholm.

Nedfallet träd blockerar väg 893

Notiser På väg 893 mellan Starmossen och Benstocken har ett nedfallet träd blockerat stora delar av körbanan i båda riktningarna. Personal är på väg för att åtgärda situationen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
fritidsbanken_outsider
connys
klara_outsider
brobygget_outsider