eldsjal2024_pan
Foto: Pressbild

Rekonstruktionen misslyckades – Air Leap i konkurs

För drygt ett år sedan ansökte Air Leap om rekonstruktion. Nu väntar istället konkurs.

centrum_artikel_host

Trots omsättning på över 200 miljoner för 2021 fick Air Leap inte ihop kalkylen, man ansökte om rekonstruktion i slutet av januari 2022. Rekonstruktionen har dock inte lyckats och bolaget begärs nu i konkurs. Bolaget hade 61 anställda men flygtrafiken har varit inställd under hela 2022. Bolaget är registrerat i Sollentuna men en stor del av verksamheten fanns på Arlanda.

Läs mer: Air Leap i rekonstruktion

centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

steningekompani_helsida

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

eldsjal2024_helsida

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

connys_helsida
storemore_helsida
mp_helsida_eu

Politiker presenterar åtgärder för Arlandas konkurrenskraft

Näringsliv En ny rapport från politiker i Mälardalsrådets temagrupp belyser åtgärder för att stärka Arlandas konkurrenskraft, främja tåg- och sjötrafik samt säkerställa internationell tillgänglighet mot kontinenten och Norge. Ledare från olika regioner betonar Arlandas nyckelroll och behovet av statligt stöd för att säkerställa en framgångsrik infrastrukturutveckling.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
storemore_out
eldsjal2024_out
centrum_outsider_host
connys
pantamera_out
stentekompani_outsider
nrh_sigtuna
mp_eu_outsider