centrum_panorama_hostshopping
Foto: Pressbild

Rekonstruktionen misslyckades – Air Leap i konkurs

För drygt ett år sedan ansökte Air Leap om rekonstruktion. Nu väntar istället konkurs.

centrum_artikel_host

Trots omsättning på över 200 miljoner för 2021 fick Air Leap inte ihop kalkylen, man ansökte om rekonstruktion i slutet av januari 2022. Rekonstruktionen har dock inte lyckats och bolaget begärs nu i konkurs. Bolaget hade 61 anställda men flygtrafiken har varit inställd under hela 2022. Bolaget är registrerat i Sollentuna men en stor del av verksamheten fanns på Arlanda.

Läs mer: Air Leap i rekonstruktion

defacto_helsida

Lokala företaget satsar på solcellsinstallationer

Näringsliv Lokala företaget Energisparkonsult ökar sin omsättning till stor del tack vare intresset för att installera solceller: - Vi är mycket glada över att kunna erbjuda solcellsinstallationer genom vårt nya systerbolag ESK Solar, säger VD Erik Albertsson.

dack_helsida
pantamera_avc_helsida

Så många reste via Arlanda

Näringsliv Arlanda noterade en kraftig resenärsökning i februari jämfört med förra året: - Allt pekar fortsatt mot en reseintensiv sommar och vi förbereder oss därefter, säger Swedavias VD Jonas Abrahamsson.

joes-helsida
connys_helsida
ica_helsida
centrum_host_helsida

XPO redo för EU

Näringsliv Scandinavian XPO är redo för EU:s toppmöten som ska hållas under det första halvåret i år: - Vi är glada över att återigen få välkomna Regeringskansliet som en av våra kunder och ser fram emot att erbjuda dem vår högkvalitativa service och moderna faciliteter, säger Anna Bauer, VD för Scandinavian XPO.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
dack_outsider
connys
nrh
ica_outsider
centrum_outsider_host
swedol_outsider
joes_outsider
pantamera_out