centrum_panorama_hostshopping
Munkholmsbadet

Redan över tjugo grader i vattnet

Det är redan höga temperaturer i Mälaren, över 20 grader på samtliga strandbad.

centrum_artikel_host

Sigtuna kommuns bad- och simhallschef Tapani Röyttä meddelar att det är varmt i vattnet enligt de senaste provtagningarna som genomfördes under torsdag morgon. Samtliga strandbad har över 20 grader. Varmast är det i Steninge och Rosersberg med över 23 grader.

Kommunen kommer mäta badtemperaturer cirka en gång i veckan hela sommaren. Samtliga bad har tjänligt vatten vilket innebär att det är ok att bada i dem utan risk för farliga bakterier eller liknande. Det har varit högt tryck på strandbaden hittills i år, särskilt Sjudargårdsbadet i Sigtuna. Många lockas dit, både kommuninvånare och besökare. Midgårdsbadets utedel kommer att hålla stängt hela sommaren på grund av coronarestriktioner.

 

pantamera_avc_helsida

EU-delegater besökte Märsta

Politik EU-befinner sig som bekant i Arlandastad XPO under det första halvåret och på fredagen besökte ett antal delegater Märsta för att diskutera integration.

defacto_helsida
connys_helsida

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

moderat_pan_helsida

Välbesökt jobbmässa på Arlanda

Nyheter Arlandas jobbmässa blev välbesökt och många var intresserade av jobb på flygplatsen: - Vi är givetvis mycket glada över det stora intresse som finns för att arbeta på Stockholm Arlanda Airport och för de många olika arbetsmöjligheter som flygplatsen erbjuder, kommenterar VD och koncernchefen Jonas Abrahamsson.

centrum_host_helsida

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

humbacken_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_outsider_host
humbacken_outsider
pantamera_out
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
connys