RC storsatsar på Arlanda
RC Chocolat och Pâtisserie som haft två enheter på Arlanda kommer att öppna ytterligare fem: - Vår målsättning är att skapa mervärde på flygplatsen där vi vill erbjuda en unik smakupplevelse, med en effektiv och personlig service till alla som är på väg. RC ska vara den naturliga och goda mötesplatsen för alla resenärer på Arlanda, säger Charlotta Söör, grundare och delägare av RC.
RC Chocolat bommade som bekant igen i Sigtuna för drygt ett år sedan. Enheter på Arlanda och i Stockholm slukade mycket tid för ägarparet Charlotta Söör och Ronny Latva. Nu står det klar att man expanderar ännu mer på Arlanda. De två enheterna som man har ska bli sju. Redan nu i december öppnar man ett tredje kafé på Terminal 5. Fyra nya öppnar i den nya marknadsplatsen i Terminal 5.
– Gästerna ska kunna njuta av allt från en ekologisk kaffe, nybakad croissant, matig baguette, en fräsch sallad eller sushi för take away, alternativt en varm lagad måltid för hela familjen. Vi är mycket förväntansfulla inför alla våra kommande nya öppningar och ser fram att möta alla resenärer på vår fantastiska arbetsplats Arlanda, säger Charlotta Söör, grundare och delägare av RC Café & Pâtisserie.
Charlotta och Ronny har sedan 2015 tvillingbröderna Joakim och Nils Blomquist som hälftenägare. Verksamheten startade redan 2002 i Sigtuna på Lilla Torget. RC:s verksamheter på Arlanda kommer att heta; Nordic Lounge by RC, RC Glacier & Café, RC Café & Pâtisserie, RC Café & Brasserie och Indochine.
redaktion@marsta.nu