moderat_pan_nov
Charlotta Söör och Ronny Latva med Joakim och Nils BlomquistFoto: Pressbild

RC storsatsar på Arlanda

RC Chocolat och Pâtisserie som haft två enheter på Arlanda kommer att öppna ytterligare fem: - Vår målsättning är att skapa mervärde på flygplatsen där vi vill erbjuda en unik smakupplevelse, med en effektiv och personlig service till alla som är på väg. RC ska vara den naturliga och goda mötesplatsen för alla resenärer på Arlanda, säger Charlotta Söör, grundare och delägare av RC.

centrum_artikel_host

RC Chocolat bommade som bekant igen i Sigtuna för drygt ett år sedan. Enheter på Arlanda och i Stockholm slukade mycket tid för ägarparet Charlotta Söör och Ronny Latva. Nu står det klar att man expanderar ännu mer på Arlanda. De två enheterna som man har ska bli sju. Redan nu i december öppnar man ett tredje kafé på Terminal 5. Fyra nya öppnar i den nya marknadsplatsen i Terminal 5.
– Gästerna ska kunna njuta av allt från en ekologisk kaffe, nybakad croissant, matig baguette, en fräsch sallad eller sushi för take away, alternativt en varm lagad måltid för hela familjen. Vi är mycket förväntansfulla inför alla våra kommande nya öppningar och ser fram att möta alla resenärer på vår fantastiska arbetsplats Arlanda, säger Charlotta Söör, grundare och delägare av RC Café & Pâtisserie.

Charlotta och Ronny har sedan 2015 tvillingbröderna Joakim och Nils Blomquist som hälftenägare. Verksamheten startade redan 2002 i Sigtuna på Lilla Torget. RC:s verksamheter på Arlanda kommer att heta; Nordic Lounge by RC, RC Glacier & Café, RC Café & Pâtisserie, RC Café & Brasserie och Indochine.

connys_helsida
moderat_pan_helsida
pantamera_avc_helsida
ica_helsida

XPO redo för EU

Näringsliv Scandinavian XPO är redo för EU:s toppmöten som ska hållas under det första halvåret i år: - Vi är glada över att återigen få välkomna Regeringskansliet som en av våra kunder och ser fram emot att erbjuda dem vår högkvalitativa service och moderna faciliteter, säger Anna Bauer, VD för Scandinavian XPO.

defacto_helsida
yrkesutbildning

Padelhall blir fälglager

Näringsliv Padelboomen är över och på flera håll i landet har hallar lagts ner, nyligen stängde We Are Padel i Rosersberg och hallen köps nu av ABS Wheels.

centrum_host_helsida

Höjda avgifter för flyget

Näringsliv Avgiftshöjningar inom flyget trädde i kraft 1 januari: - Efter pausad höjning av avgifterna för flyget under 2021, på grund av pandemin, har avgifterna sedan bara fortsatt att öka för en bransch som fortsatt är under hårt tryck av pandemin och omställningen, så även för 2023, säger Fredrik Kämpfe, branschchef Transportföretagen Flyg.

Ny Hållbarhetschef hos Arlandastad Group

Näringsliv Anna Stenströmer har rekryterats till Arlandastads Group som Hållbarhetsansvarig: - Jag brinner för ny teknik, nya idéer och nya sätt att tänka för en hållbar framtid, säger Anna Stenströmer i ett uttalande.

UF-företag till Näringslivsdagen

Näringsliv Sigtuna kommuns Näringslivsdag på XPO bjuder också in kommunens många UF-företag: - Det ska bli jätteroligt att ha unga entreprenörer på plats tillsammans med alla etablerade företag i kommunen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_outsider_host
ica_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
connys
pantamera_out
nrh