eldsjal2024_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Rattfylleri misstänks efter trafikolycka på E4:an

En trafikolycka på E4:an och en bilbrand på Oxhagsvägen i Rosersberg har orsakat störningar i trafiken under lördagen.

centrum_artikel_host

En trafikolycka inträffade på E4:an i höjd med Rosersberg under lördagen. En bil körde in i mitträcket, vilket ledde till att trafiken stoppades en stund. Vid 13-tiden återuppstod trafiken på platsen. Enligt polisen misstänks föraren av bilen för rattfylleri.

Under sen eftermiddag larmades även brandkåren till Oxhagsvägen i Rosersberg, där en bil börjat brinna utomhus. Branden uppstod vid klockan 13.50 och inträffade alltså inte i något garage. Brandkåren arbetade snabbt och effektivt för att släcka elden, och ingen person skadades i samband med händelsen.

Det är ännu oklart vad som orsakade branden, men polisen har inlett en utredning för att ta reda på detta. Vi uppmanar allmänheten att vara försiktig och ta hänsyn till eventuella trafikstörningar i området kring E4:an och Oxhagsvägen i Rosersberg.

Denna text genererades med en textrobot

eldsjal2024_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

steningekompani_helsida
centrum_host_helsida
mp_helsida_eu
storemore_helsida

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

spedition_helsida

Stor risk för gräsbrand i Sigtuna kommun

Notiser Under fredagen varnar SMHI för en hög risk för gräsbrand i Sigtuna kommun och omkringliggande områden. Det torra vädret har ökat risken för att gräsbränder lätt kan uppstå och spridas i det torra fjolårsgräset.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
spedition_outsider
storemore_out
nrh_sigtuna
eldsjal2024_out
mp_eu_outsider
stentekompani_outsider
connys
pantamera_out
centrum_outsider_host