centrum_panorama_hostshopping
Foto: Jamshid Jamshidi

Rattfylleri misstänks efter trafikolycka på E4:an

En trafikolycka på E4:an och en bilbrand på Oxhagsvägen i Rosersberg har orsakat störningar i trafiken under lördagen.

centrum_artikel_host

En trafikolycka inträffade på E4:an i höjd med Rosersberg under lördagen. En bil körde in i mitträcket, vilket ledde till att trafiken stoppades en stund. Vid 13-tiden återuppstod trafiken på platsen. Enligt polisen misstänks föraren av bilen för rattfylleri.

Under sen eftermiddag larmades även brandkåren till Oxhagsvägen i Rosersberg, där en bil börjat brinna utomhus. Branden uppstod vid klockan 13.50 och inträffade alltså inte i något garage. Brandkåren arbetade snabbt och effektivt för att släcka elden, och ingen person skadades i samband med händelsen.

Det är ännu oklart vad som orsakade branden, men polisen har inlett en utredning för att ta reda på detta. Vi uppmanar allmänheten att vara försiktig och ta hänsyn till eventuella trafikstörningar i området kring E4:an och Oxhagsvägen i Rosersberg.

Denna text genererades med en textrobot

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen med märsta.nu ger oss en översikt över de viktigaste händelserna i dag, inklusive väderprognosen, kollektivtrafikinformation, blåljusrapporter och trafikförhållanden.

centrum_host_helsida
nrh_sigtuna
dödsolyckan i Valsta

Boende vill se sänkt hastighet på Valstavägen

Nyheter Under torsdagskvällen samlades hundratals kommuninvånare från alla möjliga stadsdelar för att minnas den 11-åring som kördes ihjäl på onsdagskvällen av en ökänd gängkriminell som tidigare dömts till kännbara fängelsestraff i tingsrätten men friats av hovrätten.

Morgonkollen

Notiser En ny dag gryr över kommunen och det ser ut att bli en fin dag med en temperatur på cirka 17 grader. Här är morgonkollen för dagen med uppdateringar om väder, trafik, kollektivtrafik och blåljus i området.

defacto_helsida

Café får böta för myrinvasion

Notiser Ett Café i Märsta åläggs nu vite för att inte ha kommit tillrätta med myrproblem trots återkommande påpekanden från Miljö- och hälsoskyddsförvaltningen.

joes-helsida
pantamera_avc_helsida

Humlegården ska bli samhällsviktig verksamhet

Nyheter Sigtuna kommun ska köpa Humlegården vilket märsta.mu avslöjade förra veckan: - Det här skulle vara ett strategiskt och långsiktigt köp. Vi vill att den här platsen ska fyllas med samhällsviktig verksamhet. En så central och unik plats som det här är ska komma invånarna till gagn.

connys_helsida

Morgonkollen

Nyheter märsta.nu presenterar Morgonkollen - din dagliga sammanfattning av viktig information för dagen. Här är det senaste från den 7 juni:

ica_helsida

Morgonkollen

Notiser I dagens Morgonkollen med märsta.nu presenterar vi de senaste uppdateringarna om vädret, kollektivtrafiken, trafiksituationen och blåljusrapporter i Märsta.

sommar i sigtuna kommun

Nyrenoverade Midgårdsbadet öppnar på fredag

Nyheter På fredag öppnar Midgårdsbadet som renoverats inför den kommande sommaren med en ny vattenreningsteknik: - Jag är oerhört glad och nöjd över att vi fått till den nya biologiska badvattenreningen på utebadet. Det innebär att vi nu kan fortsätta att leverera ett bra badvatten de kommande 20-30 åren, för så länge håller det här nya reningssystemet, och vara det uppskattade vattenhål som så många besöker varje sommar, säger bad och simhallschefen Tapani Röyttä.

Villainbrott i Sigtuna

Blåljus Ett säkerhetsbolag slog larm till polisen efter att ha mottagit ett kameralarm om ett pågående inbrott i en villa belägen i Sigtuna. En okänd person hade lyckats ta sig in i bostaden genom baksidan, vilket ledde till att det uppstod skador inomhus. Vid polisens ankomst fanns ingen person kvar på platsen.

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen med märsta.nu om det senaste vädret, blåljushändelser, kollektivtrafiken och trafiksituationen i kommunen. Här är en sammanfattning av morgonens nyheter:

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_outsider_host
nrh
joes_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
ica_outsider
connys