defacto_pan2020
Här avlossas skottenFoto: Polisen

Rättegången inleds mot man i 20-årsåldern

Rättegång i busshållsplatsmordet inleds idag torsdag.

centrum_artikel_host

Efter ett omfattande utredningsarbete med bland annat två häktade till och från kunde förundersökningen koppla en man i 20-årsåldern till mordet och den som avlossat skotten vid busshållplatsen i Steninge i oktober ifjol.
– Efter en längre tids utrednings- och spaningsarbete var den samlade bevisningen tillräckligt stark för att frihetsberöva en person och väcka åtal för mord. Den nu åtalade misstänks vara skytten och bevisningen mot honom vilar till stor del på dna-spår från honom på brottsplatsen samt målsägandes blod på kläder tillhörande den nu åtalade, skriver Polisen på sin hemsida.

centrum_host_helsida

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

Välbesökt jobbmässa på Arlanda

Nyheter Arlandas jobbmässa blev välbesökt och många var intresserade av jobb på flygplatsen: - Vi är givetvis mycket glada över det stora intresse som finns för att arbeta på Stockholm Arlanda Airport och för de många olika arbetsmöjligheter som flygplatsen erbjuder, kommenterar VD och koncernchefen Jonas Abrahamsson.

defacto_helsida
oppethus_helsida_2023

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

connys_helsida
moderat_pan_helsida
humbacken_helsida
pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
nrh
humbacken_outsider
oppethus_agy_2023_outsider
pantamera_out