moderat_pan_nov
Foto: Magnus Granhagen

Rättegång utan misstänkt i HD

Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

centrum_artikel_host

Högsta domstolen ska ta ställning till bevisvärdering gällande Busshållsplatsmordet. En kommande dom kommer att vara vägledande för framtida fall där DNA är en del av bevisningen. Problemet är dock att den misstänkte mannen från Märsta inte inställde sig. Han är på fri fot sedan de friande domen i Hovrätten. Rättegången fick ändå grönt ljus att genomföras och avslutas på onsdagen.

Läs mer: Misstänkt för mordet släppt

defacto_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

connys_helsida
advent_kyrka_helsida
centrum_host_helsida
agy_oppethus
dackskifte_helsida
pantamera_avc_helsida
moderat_pan_helsida

Uppgraderar vädervarning

Nyheter SMHI uppgraderar vädervarningen för söndagen till en Orange varning gällande Sigtuna kommun och större delen av länet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
centrum_outsider_host
dackskifteoutsider
nrh
swedol_outsider
pantamera_out
kyrka_outsider_advent
ridskola_2020_outsider