vintermarknad_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Rapport: Normalläget allt närmare

Allt fler återgår nu till normalläget i kommunen visar Googles rörlighetsrapport från förra veckan.

centrum_artikel_host

Vi närmar oss det normala igen, i alla fall när man tar del av Googles rörelserapport till och med 4:e september. Siffrorna visar att butikshandel är nu sju procent över det normala, matbutiker och apotek ligger på siffror exakt som innan pandemin. Men den största ökningen svarar kollektivtrafik för. Där är situationen idag 23 procent under det normala, men för bara två veckor sedan var siffran 40 procent. Således är det många fler som nu reser kollektivt igen via Märsta station. Arbetsplatserna noterar också en uppgång, där är läget nu nio procent under det normala, men det är en kraftig uppgång från minus 40 procent bara de senaste två veckorna.

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

centrum_host_helsida
dackskifte_helsida
vintermarknad_helsida
julmarknad_2022
agy_oppethus

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

connys_helsida
pantamera_avc_helsida
moderat_pan_helsida
advent_kyrka_helsida
defacto_helsida
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
connys
dackskifteoutsider
ridskola_2020_outsider
marknaden_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
vintermarknad_outsider
kyrka_outsider_advent
nrh