Foto: MMS-Bild

Rånade Pressbyrån-Nu efterlyses gärningspersonerna

Polisen har släppt en film över när Pressbyrån rånades och fallet uppmärksammas i Efterlyst

centrum_artikel_host

Två personer hotade Pressbyråns kassabiträde och kom över pengar. Nu uppmärksammas fallet i Efterlyst. En video från gärningen har släppts och rånarna går runt relativt lugnt och utför brottet. En person finns även i lokalen när en av gärningsmännen går över på kassasidan och tar pengar.

connys_helsida
storemore_helsida
ica_helsida
centrum_host_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

wenngarn_jul_helsida
defacto_helsida
joes-helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

pantamera_avc_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

slottsby_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
ica_outsider
joes_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
storemore_out
slottsby_outsider
pantamera_out
wnngarn_jul_outsider
swedol_outsider