sap_feb_pan
Ramirent i Märsta, ArlandastadFoto: Ramirent

Ramirent nöjda med etablering i Märsta

Ramirents kundcenter i Märsta firar ett framgångsrikt år i sin nya anläggning. Kundcenterchefen Fredrik Aronsson summerar erfarenheterna från det senaste året och riktar blicken mot framtiden.

centrum_artikel_host

Att etablera ett kundcenter på en ny plats har varit både utmanande och inspirerande, med allt vad det innebär att attrahera och betjäna nya kunder, marknadsföra sig lokalt och utforska nya sätt att nå ut till marknaden.

Finns det några speciella händelser som sticker ut under året?
– Vi etablerade snabbt kontakt med ett företag som har tre omfattande projekt i Arlandastad och Rosersberg. Vi fick möjlighet att vara leverantör för dessa projekt och kunden är mycket nöjd med våra tjänster.

– Dessutom har vi fått beröm för vår förmåga att vara tillmötesgående gentemot de kunder som anlitar oss. Större delen av våra kunder återkommer med ett leende på läpparna.

– Under det senaste året har vi även bokat in många utbildningar. Två stora företag har till exempel förhandlat om cirka 1000 utbildningstillfällen inför framtiden.

Vad är era framtida mål?
– Vårt mål är att bli den bästa leverantören av maskiner och utbildningar i området. Vi strävar efter att vara lösningen till alla utmaningar, och vi tar oss an dessa med ett positivt synsätt.

– Vi har också inlett ett projekt tillsammans med vår leverantör av LoRa-sändare. Det är ett omfattande projekt på Arlanda flygplats där många maskiner kommer att användas, men inte samtidigt. Genom att skapa en geo-fence kan vi övervaka maskinernas realtidsanvändning och ge kunden exakta uppgifter om deras koldioxidutsläpp.

Ramirents kundcenter i Märsta har lyckats etablera sig starkt på den nya platsen under sitt första år. Med en dedikerad personal och en önskan att leverera exceptionella tjänster och innovationer ser de fram emot att fortsätta växa och erbjuda värde till sina kunder i framtiden.

Denna text genererades med en textrobot

Ryanair utökar med två linjer

Näringsliv Ryanair expanderar sitt flygutbud från Stockholm Arlanda Airport genom att lägga till nya linjer till Vilnius i Litauen och den populära ön Rhodos i Grekland.

centrum_host_helsida

Kraftig ökning av flyg till Nordamerika

Näringsliv Stockholm Arlanda Airport kommer att se en betydande ökning av tillgängligheten till Nordamerika när två nya långlinjer läggs till det befintliga utbudet från flygplatsen. Från och med mitten av april kommer både United Airlines och Delta Air Lines att återvända och trafikera linjer från Stockholm Arlanda till Newark och JFK under sommarsäsongen 2024.

connys_helsida
spedition_helsida
fritidsbanken_sportlov

WayCup etablerar på Terminal 5

Näringsliv WayCup etablerar sig på Arlanda med ett unikt koncept som skapar en balans mellan njutning och hållbarhet. Bakom detta initiativ står Nordrest och North Way & Co, företag som strävar efter att förbättra framtiden genom innovativa matupplevelser.

pantamera_avc_helsida
sportlov

Här finns jobben på Arlanda

Näringsliv Swedavia genomförde rekryteringsdag på Arlanda i samarbete med ett omfattande antal arbetsgivare på flygplatserna. Över 30 företag deltog på Arlanda och efterfrågan är stor hos Arlandas aktörer.

skridskodisco_helsida
funkisfest_helsida

Ökad tågtrafik till kombiterminalen i Rosersberg

Näringsliv Efter en ökad efterfrågan från kontinenten har antalet avgångar mellan YILPORT Stockholm Nord och Europa fördubblats, tack vare Spedition Bode och Kombiverkehrs satsning på utökad tågservice. Från och med januari ökar Europapendeln från tre till sex regelbundna avgångar per vecka.

steningekompani_helsida

Nya etableringar hos Corem i Arlandastad

Näringsliv Fastighetsbolaget Corem välkomnar tre betydande hyresgäster, Rikshem, UPS och Industrisupport i Stockholm, till sina specialanpassade lokaler i Arlandastad. Denna expansionsstrategi stärker Corems närvaro och bekräftar förtroendet från framstående företag inom olika branscher.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
skridskodisco_outsider
funkisfest_outsider
spedition_outsider
pantamera_out
stentekompani_outsider
connys
ridskola_2020_outsider