centrum_panorama_hostshopping
Personal hos Quality Hotel Arlanda XPOFoto: Pressbild

Quality Hotel Arlanda XPO vann World Travel Awards

På fredagen samlades resebranschen i Europa för att utse vinnarna inom turism och resor på World Travel Awards, ofta kallad "resebranschens Oscarsgala". Priset för Sveriges främsta konferenshotell gick till Quality Hotel Arlanda XPO under ceremonin den 29:e september i Georgien.

centrum_artikel_host

Andra nominerade inkluderade Grand Hôtel Stockholm, At Six, Ystad Saltsjöbad, Scandic Continental och Görvälns Slott. Det här är andra året i rad som Quality Hotel Arlanda XPO vinner detta prestigefyllda pris, vilket är ett erkännande av deras ihållande arbete och engagemang för att erbjuda utmärkta mötes- och konferensupplevelser. De strävar efter att erbjuda den bästa möjliga upplevelsen för sina gäster, oavsett om det är nationella eller internationella möten och konferenser. Hanna Ringdahl, General Manager på Quality Hotel Arlanda XPO, uttryckte sin glädje och stolthet över utmärkelsen och noterade den ökande efterfrågan på hållbara konferenser vid flygplatshotell.

pantamera_avc_helsida

Trots negativt halvårsresultat tror Arlandastad Group på vändning

Näringsliv Arlandastad Group ser ljusare på framtiden efter ökad aktivitet på marknaden under första halvåret 2024: – Aktiviteten på marknaden ökade under första halvåret, och vi planerar för en högre utvecklingstakt framöver. Åtgärder för att förbättra lönsamheten är fortsatt starkt prioriterade, säger Dieter Sand CEO, Arlandastad Group.

connys_helsida
brobygget_2024
fritidsbanken_helsida
centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
connys
brobygget_outsider
klara_outsider
ridskola_2020_outsider
fritidsbanken_outsider
pantamera_out