centrum_panorama_hostshopping
Foto: Pressbild

Prologis expanderar i Rosersberg – Köper mark av Kilenkrysset

Kilenkrysset säljer av 51 300 kvadratmeter mark till Prologis: - Vi är mycket glada över att få välkomna Prologis till ytterligare en etablering inom Stockholm Nord Logistikcenter, säger Annika Persson, vd och ägare Kilenkrysset Sthlm.

centrum_artikel_host

Prologis expanderar i kommunen, man har redan stora logistikcenter i Arlandastad och utökar nu i Stockholm Nord i och med köp av en 51 300 kvadratmeter stor fastighet.
– Vi är mycket glada över att få välkomna Prologis till ytterligare en etablering inom Stockholm Nord Logistikcenter. Att vi båda delar samma passion och synsätt kring exploatering av attraktiva distributionscenter är någonting som varit av betydande faktor genom hela affären. Ska bli spännande att följa deras framtida utveckling säger Annika Persson, vd och ägare Kilenkrysset Sthlm.

Prologis kommer bygga en fastighet på 20 000 kvadratmeter stor byggnad på spekulation under projektnamnet Rosersberg DC4.
– Med den här affären stärker vi ytterligare vår position i det mest attraktiva logistikområdet norr om Stockholm. Transaktionen mellan Kilenkrysset Sthlm och Prologis baserades på en gemensam värdering av våra roller på marknaden och vi ser fram emot kommande strategiska möjligheter tillsammans säger Caroline Nirberg, capital deployment & leasing director, Prologis Norden.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida

Arlanda driver på resenärstillväxten hos Swedavia

Näringsliv Under april månad valde över 2,6 miljoner resenärer att använda Swedavias tio flygplatser, enligt ny statistik från Swedavia. Detta representerar en ökning med knappt 1,5 procent jämfört med samma period föregående år. Den fortsatta tillväxten är främst drivet av en stigande efterfrågan på utrikesresor, särskilt från Stockholm Arlanda Airport.

mp_helsida_eu
sigtunakampen_helsida
centrum_host_helsida

Klart med övertagande av fastigheter från Rikshem

Näringsliv Kommunfullmäktige i Sigtuna har fattat beslutet att godkänna kommunens förvärv av 14 samhällsfastigheter från Rikshem. Dessa fastigheter, som inkluderar LSS-boenden, förskolor, skolor och ett äldreboende, kommer att övergå till kommunens ägo.

eldsjal2024_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eu_valet_outsider
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
eldsjal2024_out
connys
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
mp_eu_outsider
sigtunakampen_outsider