centrum_panorama_hostshopping

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

centrum_artikel_host

Procyon tog ledningen i den andra halvleken med två snabba mål, där det första målet kom i den 47:e minuten och det andra i den 52:a minuten. Märsta IK visade emellertid på sin kämpaglöd och reducerade under den andra halvleken till 2-1 genom Elvis Mashilingi i den 81:a minuten.

Trots Märsta IK:s ihärdiga försök att kvittera lyckades Procyon öka sin ledning till 3-1 i den 103:e minuten, vilket säkrade segern för hemmalaget.

Märsta IK genomförde fem byten under den andra halvleken i ett försök att vända matchen till sin fördel. Trots deras ansträngningar har laget haft en utmanande säsong och befinner sig nu på nionde plats i tabellen efter sex spelade matcher. Med flera förluster i rad är laget i behov av en seger för att vända den negativa trenden.

Nästa match för Märsta IK kommer att äga rum på Midgårdsvallen i Märsta, där de står inför en tuff utmaning mot topplaget Spånga IS. För Märsta IK är en seger avgörande för att återfå momentum och klättra i tabellen. Fansen håller förhoppningen om att laget kan ta sig samman och leverera en imponerande prestation för att bryta förlustsviten och återfå självförtroendet.

olympiska spelen i Paris

Elva olympier från Sigtuna kommun

Sport Idag invigs OS och Sigtuna kommun har faktiskt producerat hela elva olympier, den senaste var handbollsmålvakten Madeleine Gustafsson.

pantamera_avc_helsida

Yolanda Ngarambe stämmer SOK

Sport På fredag börjar OS märstabon Yolanda Ngarambe som klarat den internationella kvalgränsen nekas av Sveriges Olympiska Kommitté. Nu stämmer hon SOK tillsammans med andra idrottare.

gothia cup

Bygdens lag ute ur Gothia Cup

Fotboll Det är färdigspelat för bygdens tre lag som var på Gothia Cup; Märsta IK i P18 och Sigtuna Märsta United som har två lag i spel.

fritidsbanken_helsida

Lyckat SM för Märsta BMX

Sport Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

centrum_host_helsida
connys_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Sport Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

brobygget_2024
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.