sap_feb_pan
SL:s nya gröna kort.Foto: SL/Pressbild

Priset på SL-kortet höjs igen

I dagarna höjdes priset på SL-kortet igen: - Vi har bland de billigaste biljettpriserna i hela Sverige, och billigast månadskort av alla nordiska huvudstäder, uppger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons (M) för Sveriges Radio.

centrum_artikel_host

SL gör en prishöjning och bland annat kostar månadskortet nu 970 kronor efter höjningen rapporterar Radio Stockholm. Trafikregionrådet Kristoffer Tamsons (M) uppger för Radio Stockholm att prisjusteringen är under inflationen och sett till medianinkomsten i Stockholm så har priset inte ökat sedan 2006. Få städer i världen kan mäta sig med den kollektivtrafik som finns i Stockholm, menar Tamsons. Enligt SR skulle fyra av tio stockholmare åka miljövänligare om kollektivtrafiken var billigare.

sportlov

Varning utfärdad för ishalka i Sigtuna kommun

Nyheter En varning har utfärdats för plötslig ishalka i Sigtuna kommun och stora delar av Svealand samt sydostligaste Norrland. Underkylt regn eller regn på kalla vägytor kan orsaka svårigheter med plötslig ishalka.

centrum_host_helsida
funkisfest_helsida
spedition_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
EXTRA

Fyra döms efter brutal misshandel

Nyheter Fyra personer döms efter en brutal misshandel på Tingvallavägen i Märsta. En man drogs in i en bil av de fyra männen och utsattes sen för slag och sparkar.

fritidsbanken_sportlov
steningekompani_helsida

Renovering av Stora Gatan startar i mars

Nyheter Arbetet med att förnya Stora Gatan i Sigtuna tar sin början den 4 mars och väntas pågå i två år. Handlare på gatan befarar inkomstbortfall. Vilket kommunen ska kompensera för.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
stentekompani_outsider
spedition_outsider
nrh_sigtuna
funkisfest_outsider
connys