moderat_pan_nov
SL:s nya gröna kort.Foto: SL/Pressbild

Priset på SL-kortet höjs igen

I dagarna höjdes priset på SL-kortet igen: - Vi har bland de billigaste biljettpriserna i hela Sverige, och billigast månadskort av alla nordiska huvudstäder, uppger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons (M) för Sveriges Radio.

centrum_artikel_host

SL gör en prishöjning och bland annat kostar månadskortet nu 970 kronor efter höjningen rapporterar Radio Stockholm. Trafikregionrådet Kristoffer Tamsons (M) uppger för Radio Stockholm att prisjusteringen är under inflationen och sett till medianinkomsten i Stockholm så har priset inte ökat sedan 2006. Få städer i världen kan mäta sig med den kollektivtrafik som finns i Stockholm, menar Tamsons. Enligt SR skulle fyra av tio stockholmare åka miljövänligare om kollektivtrafiken var billigare.

centrum_host_helsida
vintermarknad_helsida
agy_oppethus
budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
advent_kyrka_helsida
dackskifte_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

julmarknad_2022
moderat_pan_helsida
defacto_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
nrh
swedol_outsider
centrum_outsider_host
marknaden_outsider
vintermarknad_outsider
ridskola_2020_outsider
dackskifteoutsider
kyrka_outsider_advent
connys