centrum_panorama_hostshopping
Pressbyrån höll stängt på lördagsmorgonen.Foto: MMS-Bild

Pressbyrån vid Märsta station utsatt för rån

Två killar rånade Presbyrån i Märsta station under fredagskvällen: - Ingen har gripits, säger Pär Fahlström vid Polisens ledningscentral till märsta.nu

centrum_artikel_host

Det var vid 21-tiden på fredagskvällen i samband med att Pressbyrån skulle stänga som två maskerade personer klev in. De hotade till sig kontanter med någon form av pistolliknande föremål och försvann från platsen. Kioskbiträdet skadades inte fysiskt.

I den efterföljande insatsen greps ingen person och insatsen avslutades kring 23-tiden. Sökningar gjordes brett i kommunen. En anmälan om grovt rån har inletts.

mp_tack_helsida
fritidsbanken_helsida
pantamera_avc_helsida

Renoveringen av Stora gatan pausas över sommaren

Notiser Renoveringen av Stora gatan i Sigtuna har gått enligt tidsplan och alla vårens etapper är nu färdiga. Som planerat kommer arbetet att pausas över sommaren för att inte störa handeln och turismen under högsäsongen, och det återupptas igen den 19 augusti.

Skyfall förväntas i kommunen idag

Notiser Meteorologerna har utfärdat en varning för skyfallsliknande regn i Sigtuna kommun och övriga delar av södra Svealand och norra Götaland. Enligt prognoserna kommer kraftiga skurar att bildas under eftermiddagen, vilket kan ge stora mängder regn lokalt och orsaka översvämningar.

brobygget_2024

SSHL satsar på ny belysning som en del av energieffektiviseringen

Nyheter Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket (SSHL) har genom finansiering från EU tagit ett stort steg mot hållbarhet och energieffektivisering. Med stöd från Signify och EU-projektet "Eco2 Schools as New European Bauhaus Lab" har skolan sett märkbara förbättringar i både energieffektivitet och studiemiljö.

centrum_host_helsida
connys_helsida

Sommarlovsbiljetten är igång

Nyheter Under sommarperioden 5 juni till 27 augusti reser ungdomar mellan 12 och 18 år gratis med SL-trafiken. Initiativet med lovkortet är ett steg från Region Stockholm för att uppmuntra miljövänliga resor.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

fritidsbanken_outsider
mp_tack_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
brobygget_outsider
nrh_sigtuna
connys
centrum_outsider_host