karnkraft_m
"Stocken" mot Jimmy igen

Pressat Skånela mot Amo

På lördag är det dags för nytt möte mellan Skånela och Amo handboll.

centrum_artikel_host

Skånela har problem i Allsvenskan efter fyra raka nederlag, nu kommer topplaget Amo med Andreas ”Stocken” Stockenberg till Vikingahallen på lördag. ”Stocken” har än så länge aldrig besegrat sitt förra lag Skånela under Jimmy Karlssons ledning.
– Skönt att slå ur underläge igen, det var länge sen nu. Dem gick ju ut och sa att de skulle vinna den här säsongen. Vi har aldrig vunnit uppe i Märsta, en utmaning för oss, säger Andreas Stockenberg till Solidsport News.

Jimmy Karlsson säga till Skånelas sajt att man slår ur underläge.
– Vi kan kliva in på banan på lördag och spela avslappnat, med harmoni, med glädje och sikta mot en bra prestation. Dessutom har vi en rejäl plusstatistik på Amo de senaste åren så vi vet hur det är att slå dem och dom vet hur det är att förlora mot oss. Detta är målbilden!

Karlsson säger vidare att man haft en bra träningsvecka med fokus på att hitta sig själva och spelglädjen där man ska vara bekväma i matchsituationer som dyker upp.
– Vi behöver bli modigare och lita på vår förmåga när det brinner i matcherna. Vi behöver också utstråla en mer ”fuckoff-mentalitet”. Jag tror stenhårt på att vi kommer se mer av den varan på lördag, uppger Karlsson för skanela.se

nrh_sigtuna
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Ännu en helg är här! Det finns gott om spännande matcher att kika på runt om i kommunen

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida
division 3

MIK:s förlustfria svit bröts på Midgårdsvallen

Fotboll Märsta IK noterade första förlusten sedan premiären mot GUSK i en spännande match på Midgårdsvallen. Efter en stark segerrad på fem matcher kämpade Märsta IK mot GUSK, men GUSK lyckades ta hem segern med 3-1.

seniordag_helsida

William Karlsson har blivit pappa

Ishockey Märstasonen och Vegasstjärnan William Karlsson hann med att bli pappa och sen besegra världens bästa hockeyspelare Connor McDavid i den femte matchen i kvartsfinalen i Stanley Cup: - Det var onekligen 24 unika timmar och den här segern får väl ses som en ”cherry on the top”, sa Karlsson till Aftonbladet.

joes-helsida
division 4

Storförlust för RIK efter miserabel andra halvlek

Fotboll Roserbergs IK fortsätter att ha det tufft i Division 4 Uppland och befäster sin position som jumbo i tabellen efter ännu en förlust. Under fredagskvällen mötte de Håbo FF på Råbergsvallen, och det var Håbo som tog hem segern med en överlägsen 4-0 vinst. För Rosersberg var det den fjärde raka förlusten och laget har nu bara mäktat med att göra ett enda mål under sina fyra senaste matcher.

ica_helsida

Oavgjort för Märsta IK mot bottenlaget

Fotboll Märsta IK ställdes mot Västerås IK i en spännande match i Division 3 Norra Svealand. Märsta kom in i matchen med en imponerande svit av fyra raka matcher utan förlust och hoppades på att fortsätta sin fina form. Västerås IK å andra sidan befann sig i den nedre delen av tabellen inför mötet.

mp_helsida

Olivia Jansson imponerar på judotävlingar

Fotboll Olivia Jansson, en framstående medlem av Knivsta Judoklubb, har gjort enastående prestationer på senaste judotävlingarna. Med flera framstående placeringar och medaljer visar Olivia på sin imponerande talang och dedikation inom sporten.

Klubbmästerskap hos SBRF

Ridning 17 ekipage tävlade i tre klasser vid klubbmästerskapet i hoppning 2023 som hölls hos Sigtunabygdens ryttarförening under helgen. Deltagarna bedömdes utifrån deras stil och teknik under hoppningen.

defacto_helsida
karnkraft_m_topp
EXTRA

Skånela till final i USM

Handboll Skånela IF F14 har nått final som spelas på söndag mot Lödde Vikings: - Vi är ett lag som aldrig ger upp, även när det går dåligt så håller vi humöret uppe, sa Sophia Bäckman, spelare, till Handbollskanalen efter matchen

Dubbla segrar för bygdens lag

Fotboll I helgen spelades flera spännande fotbollsmatcher runt om i Uppland, men det var två bygdens lag som stack ut genom att vinna båda sina matcher. Sigtuna IF och Wigör inledde helgen med segrar på Ansgarsvallen respektive Odensala IP.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

pantamera_out
connys
ridskola_2020_outsider
joes_outsider
centrum_outsider_host
ica_outsider
mp_outsider
seniordag_outsider
nrh
swedol_outsider