defacto_pan2020
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Premiärseger för Skånela

Skånela IF tog emot IFK Karlskrona i en spännande match på Vikingahallen, och här är matchreferatet:

centrum_artikel_host

Trög inledning för Skånela: Matchen började med en trög start för hemmalaget Skånela IF, där IFK Karlskrona visade sig vara det starkare laget. Efter 7 minuter och 30 sekunder hade Karlskrona byggt upp en knapp ledning med 4-3.

Skånela vaknar till liv: Efter den tröga inledningen vaknade Skånela till liv och började spela upp sitt spel. Efter drygt femton minuters spel hade de tagit kommandot och skapat en imponerande ledning med fem mål.

Halvtidsledning för Skånela: Vid halvtidspausen stod det klart att Skånela IF hade kontroll över matchen. De ledde med 19-10 och hade en bekväm marginal att bygga vidare på.

Karlskrona närmade sig inte i andra halvlek: I den andra halvleken lyckades inte IFK Karlskrona närma sig Skånela. Hemmalaget hade fortfarande matchen under kontroll och höll sin ledning intakt.

Slutresultat 36-28: När slutsignalen ljöd stod det klart att Skånela IF hade vunnit matchen med ett slutresultat på 36-28.

Storspel av Simon Lindberg: Simon Lindberg var den stora stjärnan i Skånela IF:s lag och stod för en imponerande insats med nio mål under matchen.

Övriga bidragsgivare: Gustav Näslund bidrog också till segern med sina sju mål, medan David Källemyr noterades för sex mål.

Bra start på Herallsvenskan: Skånela IF kunde glädja sig åt en imponerande start på Herallsvenskan, och de ser fram emot nästa match där de möter Ystad hemma i Märsta den 24 september klockan 17.00.

Det var en imponerande prestation från Skånela IF, och de ser ut att ha en lovande säsong framför sig.

Denna text genererades med en textrobot

MIK klara för Division 3

Fotboll Resultatet mellan Bollstanäs och Frej på söndagen innebar Märsta IK är klara för Division 3 redan innan den sista omgången.

mp_ute_helsida
hockeyettan

Premiärseger för Wings

Ishockey I en intensiv och spännande match mellan Enköping och Wings slutade det med en imponerande seger för Wings med 4-1. Det var bröderna Pentlers kväll i Bahcohallen när de tillsammans satte sitt prägel på matchen. Oscar Pentler var en målskytt i toppklass och lyckades nätta två gånger, medan Oliver Pentler också bidrog med ett mål.

joes-helsida
connys_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll De flesta serier är nu färdigspelade. Märsta IK krigar på i trean för att undvika kval. Rosersbergs IK spelar sista matchen för säsongen på söndag

nrh_sigtuna
herrallsvenskan

Skånela vann dramatisk match

Handboll Det var en spännande och dramatisk match mellan Skånela IF och IFK Ystad som ägde rum i Vikingahallen inför 200 ivriga åskådare. Matchen slutade med en knapp seger för hemmalaget Skånela, som vann med 27-26.

division 3

Viktig seger för MIK i streckmatchen

Fotboll Märsta IK stod starka i mötet mot IK Frej och säkrade segern med 1-0 efter en dramatisk match. Det avgörande målet kom i den 93:e minuten när Nasir Abdi Osman tog saken i egna händer och prickade in bollen i nätet.

defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

adhd_kommun

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

ica_helsida

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
pantamera_out
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
joes_outsider
mp_ute_outsider
ica_outsider
kommun_skoterska_outsider
kommun_adhd_outsider
connys